Έτσι θα είναι η νέα BMW M4

Τα πληκτρολόγια και οι γραφίδες των γραφιστών έχουν πάρει φωτιά, προσπαθώντας να απεικονίσουν πως θα είναι η νέα BMW M4.

Έτσι θα είναι η νέα BMW M4

Τα πληκτρολόγια και οι γραφίδες των γραφιστών έχουν πάρει φωτιά, προσπαθώντας να απεικονίσουν πως θα είναι η νέα BMW M4! Μια πρόσφατη διαρροή εικόνων επιβεβαίωσε ότι οι νέες M3 κι M4 θα έχουν μια τεράστια μάσκα με τα «νεφρά», όπως ακριβώς είχαμε δει στο Concept 4.

Έχοντας κατά νου όλα τα παραπάνω οι ειδικοί του Photoshop έπιασαν δουλειά και δημιούργησαν δυο ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες για το πως φαντάζονται το νέο γερμανικό μοντέλο υψηλών επιδόσεων. Πέρα από τα δυο τεράστια ανοίγματα στην εμπρός μάσκα, ξεχωρίζουν οι αιχμηροί προβολείς, αλλά και το μυώδες καπό. Ο αιχμηρός σχεδιασμός συνεχίζεται όμως και στο οπίσθιο μέρος της BMW, όπου κι εκεί τα φωτιστικά σώματα εκτείνονται έως και το μέσο της πόρτας του χώρου αποσκευών. Στο κατώτερο μέρος του πίσω προφυλακτήρα διακρίνονται οι δυο διπλές απολήξεις των εξατμίσεων, σήμα κατατεθέν των μοντέλων της Σειράς Μ.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες οι νέες M3 κι M4 αναμένεται να έχουν ένα 3λιτρο 6κύλινδρο Twin PowerTurbo κινητήρα, ισχύος περίπου 480 ίππων, ενώ στην έκδοση Competition η ισχύς θα εκτοξεύεται στα 510 άλογα. Η μετάδοση θα γίνεται μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου 8 ταχυτήτων με τετρακίνηση αντίστοιχη με εκείνης της νέας BMW M5. Λέγεται ότι μπορεί να υπάρξει και έκδοση με χειροκίνητο κιβώτιο και πίσω κίνηση.

Πηγή: autogreeknews.gr