Θα δίνατε 1.400 ευρώ για πίσω φανάρια; (vid)

Η συγκεκριμένη σειρά φαναριών, κόστιζε 980 ευρώ, ποσό διόλου ευκαταφρόνητο όπως και να το κάνουμε.

Θα δίνατε 1.400 ευρώ για πίσω φανάρια; (vid)

Θυμάστε το 2018 τα φανάρια που είχε παρουσίασε η Glohh για την τότε γενιά του Range Rover Sport; Αυτά είχαν τον κωδικό GL-5i και με την 3D αισθητική τους ενίσχυαν το δυναμισμό του μοντέλου.

Η συγκεκριμένη σειρά φαναριών, κόστιζε 980 ευρώ, ποσό διόλου ευκαταφρόνητο όπως και να το κάνουμε. Τώρα η Glohh παρουσιάζει την νέα γενιά των φωτιστικών σωμάτων, την GL-5x!

Αυτά προσφέρονται σε ελαφρώς σκούρα απόχρωση, με ένα αεροδυναμικό βοήθημα το οποίο μπορεί να αλλαχτεί από τον ίδιο τον ιδιοκτήτη. Μάλιστα σύμφωνα με την κατασκευάστρια εταιρεία, είναι αρκετά πιο ορατά, μιας και το υλικό κατασκευής τους μειώνει τις αντανακλάσεις. Η νέα σειρά GL-5x είναι συμβατή τόσο με το μοντέλο Range Rover Sport, χρονολογίας 2013-2017, όσο και με το facelift του 2018-2020. «Η συνεχής εξέλιξή μας οδηγείται από την αφοσίωση μας στην εκπλήρωση κάθε επιθυμίας των πελατών μας», δήλωσε ο επικεφαλής σχεδιαστής Dr. Faheem Rafiq.

Και συνέχισε λέγοντας: «Όπως συμβαίνει με όλα τα προϊόντα Glohh, τα νέα φωτιστικά σώματα συνδυάζουν κορυφαία ποιότητα κατασκευής, τεχνολογία αιχμής και κομψό σχεδιασμό, όντας κατάλληλα και για τους πλέον απαιτητικούς πελάτες». Τα εν λόγω φωτιστικά σώματα είναι διαθέσιμα για αγορά σε παγκόσμια κλίμακα, με την τιμή για τις αγορές της Ευρώπης να διαμορφώνεται στα 1.380 ευρώ!

Πηγή: autogreeknews.gr