Οι τιμές του ανανεωμένου Honda Civic

H Honda ξεκίνησε στην Ελλάδα τη διάθεση του ανανεωμένου Civic, με τις αλλαγές στην εμφάνιση.

Οι τιμές του ανανεωμένου Honda Civic

H Honda ξεκίνησε στην Ελλάδα τη διάθεση του ανανεωμένου Civic, με τις αλλαγές στην εμφάνιση, το αναβαθμισμένο σύστημα infotainment και τα πιο ποιοτικά υλικά στο εσωτερικό του.

Το ανανεωμένο Civic βασίζεται στη δυναμική σιλουέτα του μοντέλου, όπου τώρα προστίθεται ένα νέο κομψό, συμμετρικό πλαίσιο προβολέων ομίχλης με λείες επιφάνειες και κομψές ακμές.Η ανασχεδιασμένη μάσκα και το νέο σχέδιο της εισαγωγής αέρα χαρίζουν στο εμπρός τμήμα μία πιο δυναμική σχεδίαση.

Στην ανανεωμένη φυσιογνωμία του Civic κυριαρχούν οι full LED προβολείς και τα ανασχεδιασμένα φώτα ημέρας LED που εναρμονίζονται με τις δυναμικές ακμές. Νέες ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών προσφέρονται με το βασικό μοντέλο, ενώ το μεσαίο και το κορυφαίο διατίθεται επιπλέον με σπορ ζάντες αλουμινίου ‘SharkGrey’ 17 ιντσών. Στη γκάμα διαθέσιμων χρωματισμών του Civic προστίθεται τώρα μία νέα, ξεχωριστή απόχρωση με την ονομασία Obsidian Blue.

Το εσωτερικό του ανανεωμένου Civic αναβαθμίζεται με την προσθήκη νέων φινιρισμάτων και υλικών. Επίσης προστίθεται ηλεκτρικό κάθισμα οδηγού με ρύθμιση οκτώ κατευθύνσεων (στις ανώτερες εκδόσεις εξοπλισμού).

Το σύστημα infotainment, συνδέει άμεσα τον οδηγό με το αυτοκίνητο και περιλαμβάνει ενσωμάτωση Apple CarPlay και Android Auto. Η Honda έχει βελτιώσει τη χρηστικότητα του συστήματος, προσθέτοντας φυσικούς διακόπτες και χειριστήρια για τους ελέγχους των λειτουργιών infotainment και κλιματισμού.

Το Civic διατηρεί τη γκάμα ισχυρών και αποδοτικών κινητήρων 1.0 λτ. VTEC Turbo 126 PS, 1.5 λτ. VTEC Turbo 182 PS και 1.6 λτ. i-DTEC 120 PS.

Τα χαρακτηριστικά παθητικής ασφάλειας του Civic συμπληρώνονται από τεχνολογίες ενεργητικής ασφάλειας και υποστήριξης οδήγησης Honda Sensing, στάνταρ με όλες τις εκδόσεις. Οι τεχνολογίες υποστήριξης οδηγού περιλαμβάνουν Collision Mitigation Braking System, Adaptive Cruise Control, Lane Departure Warning, Lane Keeping Assist System και Traffic Sign Recognition.

Οι τιμές του ανανεωμένου Honda Civic είναι οι εξής παρακάτω:

Πηγή: autogreeknews.gr