Το Tesla Model 3 του Γιάννη Αλαφούζου!

Το αυτοκίνητο του Γιάννη Αλαφούζου κέντρισε το ενδιαφέρον στη συνάντηση των «Big 4» του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Το Tesla Model 3 του Γιάννη Αλαφούζου!

Όλα τα βλέμματα της φίλαθλης κοινότητας ήταν στραμμένα στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία», όπου οι ισχυροί άνδρες των «Big 4» του ελληνικού ποδοσφαίρου -Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, ΠΑΟ (βάσει τρέχουσας βαθμολογίας η σειρά αναφοράς)- συναντήθηκαν με αξιωματούχους των FIFA και UEFA για τα τεκταινόμενα του αθλήματος στη χώρα μας. Τα περισσότερα (βλέμματα), όμως, κέντρισε η εμφάνιση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και το Tesla του.

Ο Γιάννης Αλαφούζος εμφανίστηκε στην είσοδο του ιστορικού ξενοδοχείου με ένα κατάλευκο Model 3 και έκλεψε την παράσταση, εντυπωσιάζοντας μέχρι τον groom που υποδέχτηκε τον ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού. Καθόλα ενδεικτικό για την απήχηση του Tesla, δεδομένου ότι ο άνθρωπος βλέπει κάθε μέρα πανάκριβα αυτοκίνητα να πηγαινοέρχονται μπροστά στα μάτια του.

Δεν γνωρίζουμε ποια ακριβώς έκδοση είναι το «πράσινο» Model 3, όμως αν κρίνουμε από την εμφάνιση και τις 20άρες ζάντες σίγουρα δεν πρόκειται για τη βασική έκδοση. Η γκάμα του αμερικανικού best seller ποικίλει σε μπαταρίες και αυτονομία, με την τελευταία να ποικίλει από 354 μέχρι 523 χιλιόμετρα (μπαταρία 50 kWh και 75 kWh αντίστοιχα). Οι αποδόσεις είναι πιο εύκολο να κατηγοριοποιηθούν, καθώς το Model 3 διατίθεται με έναν ηλεκτροκινητήρα και κίνηση στους πίσω τροχούς (344 ίπποι-450 Nm ροπής), αλλά και ως δικινητήριο/τετρακίνητο με 504 ίππους-564 Nm και 588 ίππους-652 Nm.

Ακόμα και στην βασική έκδοση, τα 100 χλμ./ώρα από στάση έρχονται σε 5,6 δλ. Το τετρακίνητο κατεβαίνει στα 4,6 δλ., τη στιγμή που το κορυφαίο Performance αρκείται σε μόλις 3,2 δλ. και είναι ταχύτερο από Ferrari 458 Italia σε πίστα.

Πηγή: autogreeknews.gr