SUV θα είναι το νέο Opel Insignia;

Η αγορά των SUV είναι ιδιαίτερα αγαπητή στο κοινό τα τελευταία χρόνια και γι’ αυτό όλες οι εταιρείες έχουν έντονη παρουσία στην κατηγορία.

SUV θα είναι το νέο Opel Insignia;

Η αγορά των SUV είναι ιδιαίτερα αγαπητή στο κοινό τα τελευταία χρόνια και γι’ αυτό όλες οι εταιρείες έχουν έντονη παρουσία στην κατηγορία. Παρόλο που η Opel έχει στην γκάμα της αρκετά SUV μοντέλα, σκέφτεται έντονα το ενδεχόμενο να προσφέρει και το Insignia σε SUV έκδοση!

Η συγκεκριμένη σκέψη της γερμανικής εταιρείας αποδεικνύει την επιθυμία της να ενισχύσει το ενδιαφέρον του κοινού για το Insignia. Πρόσφατα δέχθηκε διακριτικό facelift, μιας και πωλήσεις του εμφανίζονται πτωτικές κατά 30% για το 2019. Όπως άλλωστε δήλωσε κι ο Stephen Norman, διευθυντής της Vauxhall (η Opel για την αγορά της Μ. Βρετανίας): «Η αγορά του αυτοκινήτου αναρωτιέται για το τι θα επακολουθήσει μετά τα SUV. Και πιστεύουμε πως το νέο Insignia θα είναι ακριβώς αυτό. Η μεγαλύτερη μεταμόρφωση που έχουμε δει μέχρι στιγμής από τη Vauxhall.»

Σύμφωνα με τις φήμες, η επόμενη γενιά Insignia αναμένεται να εγκαταλείψει τη σημερινή αρχιτεκτονική του, μιας και θα βασίζεται στη αρθρωτή πλατφόρμα EMP2 του Group PSA. Σε αυτή «πατάνε» αρκετά μοντέλα του Group, ενώ παράλληλα υποστηρίζει και την ηλεκτροκίνηση για το άμεσο μέλλον. Έτσι, διόλου απίθανο, να δούμε αρχικά και μια plug-in έκδοση του οικογενειακού μοντέλου και μάλιστα αρκετά σύντομα!

Πηγή: autogreeknews.gr