Geely Vision: Το κινέζικο Toyota Corolla!

Η κινέζικη Geely ετοιμάζει την νέα έκδοση του Vision, ενός μοντέλου που βασίζεται στο προηγούμενο Toyota Corolla και αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2020!

Geely Vision: Το κινέζικο Toyota Corolla!

Οι αλλαγές εντοπίζονται στο εμπρόσθιο τμήμα, όπου φέρουν διαφορετικό σχεδιασμό η μάσκα, τα φωτιστικά σώματα, ενώ κι ο προφυλακτήρας είναι νέος.

Εκεί τα LED φώτα ημέρας έχουν ακροβολιστεί στις άκρες του προφυλακτήρα, τονίζοντας το δυναμικό προφίλ του μοντέλου, ενώ μικρότερες αλλαγές έχουν επιτελεστεί στο οπίσθιο τμήμα του αυτοκινήτου. Στα του φαίνεσθαι τώρα, το νέο Geely Vision θα έχει νέες ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών, ενώ θα υπάρχουν και νέα χρώματα διαθέσιμα στην παλέτα για τους υποψήφιους αγοραστές.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, η καμπίνα είναι κι εκείνη αναβαθμισμένη και θα απαρτίζεται με υλικά ποιότητας, ενώ θα υπάρχει κι ένα νέο σύστημα infotainment. Οι ακριβότερες εκδόσεις του Vision θα φέρουν Cruise Control, αισθητήρες στάθμευσης με κάμερα οπισθοπορείας, καθώς και ηλεκτρικά ανοιγόμενη ηλιοροφή.

Το μήκος του Vision αγγίζει τα 4.599 χλστ., ενώ το μεταξόνιο ανέρχεται στα 2.615 χλστ. και θα κινείται από έναν κινητήρα βενζίνης 1.5 λίτρων με 109 ίππους και 142 Nm ροπής. Η μετάδοση της κίνησης θα πραγματοποιείται μέσω χειροκίνητου κιβωτίου 5 σχέσεων, ενώ προαιρετικά θα είναι διαθέσιμο κι ένα αυτόματο κιβώτιο.

Πηγή: autogreeknews.gr