Η Audi γέμισε αυτοκίνητα τους παίκτες της Ρεάλ! - Ο... σπορτίφ Ζιντάν και ο οικολόγος Βαράν (pics)

Παραμονές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς (γιορτών, κοινώς), οι παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης παρέλαβαν τα δώρα τους από την χορηγό της ομάδας, Audi.

Η Audi γέμισε αυτοκίνητα τους παίκτες της Ρεάλ! - Ο... σπορτίφ Ζιντάν και ο οικολόγος Βαράν (pics)

Και σε πρώτο πλάνο δεν θα μπορούσε να μην βρεθεί ο νυν τεχνικός της «Βασίλισσας» και άλλοτε μάγος της στρογγυλής θεάς, Ζινεντίν Ζιντάν. Σε αντίθεση με την συντριπτική πλειοψηφία των Μαδριλένων, που επέλεξαν SUV, ο «Ζιζού» πήρε το RS 3 Sportback. Οι μόνοι δύο που συμμερίζονται τις mega hatch ανησυχίες του Γαλλοαλγερινού, είναι ο συμπατριώτης του Καρίμ Μπενζεμά και ο Βέλγος πορτιέρε, Τιμπό Κουρτουά.

Συνολικά 19 εκ των 28 παιχτών του ρόστερ πήραν Q7 και Q8 50 TDI, ενώ ο Ραφαέλ Βαράν έδειξε τις οικολογικές του ανησυχίες και «μάρκαρε» το e-tron 55 quattro. Βινίσιους Jr, Αλβάρο Οντριοθόλα, Μάρκο Ασένσιο και Μαρσέλο επέλεξαν το A7 Sportback 50 TDI quattro, ενώ ο αρχηγός της ομάδας, Σέρχιο Ράμος, ήταν ο μοναδικός που πήρε την ναυαρχίδα των «τεσσάρων κύκλων» -το A8– επίσης στην έκδοση 50 TDI quattro.

Να θυμίσουμε ότι το RS 3 έχει τον 2.5άρη TFSI των 400 ίππων στις 5.850-7.000 σ.α.λ. και 480 Nm ροπής στις 1.700-5.850 σ.α.λ. κάτω από το καπό. Συνδυάζεται με το 7άρι αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη S tronic και το σύστημα τετρακίνησης quattro, επιταχύνοντας στα 100 χλμ./ώρα από στάση εντός 4,1 δλ. και φτάνοντας μέχρι τα 250 χλμ./ώρα της ηλεκτρονικά περιοριζόμενης τελικής ταχύτητας.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε αναλυτικά ποιος μπαλαδόρος προσέθεσε τι στο γκαράζ του:

Πηγή: autogreeknews.gr