Ολική ανανέωση για το Opel Insignia

Το κορυφαίο μοντέλο στην γκάμα της Opel, το Insignia, ανανεώνεται δύο χρόνια μετά το λανσάρισμά του.

Ολική ανανέωση για το Opel Insignia

Το κορυφαίο μοντέλο στην γκάμα της Opel, το Insignia, ανανεώνεται δύο χρόνια μετά το λανσάρισμά του (2017). Οι εξωτερικές διαφορές είναι περιορισμένες και εστιάζονται κυρίως στο νέο σχεδιασμό του εμπρός τμήματος του αμαξώματός του.

Εκεί υπάρχουν νέα φωτιστικά σώματα, μάσκα και προφυλακτήρας, προσδίδοντας συνολικά μια πιο επιθετική όψη στο αυτοκίνητο. Όσον αφορά τα νέα εμπρός φώτα τεχνολογίας IntelliLux LED, διαθέτουν 84 LED ανά φανάρι. Στο πίσω άκρο του ανανεωμένου Opel Insignia οι αλλαγές είναι πολύ περιορισμένες, αφού η μόνη διαφορά εστιάζεται στις ενσωματωμένες απολήξεις της εξάτμισης, χαμηλά στον προφυλακτήρα.

Για το εσωτερικό δεν δόθηκε κάποια φωτογραφία. Ωστόσο, η Opel αναφέρει ότι υπάρχει αναβαθμισμένο σύστημα πολυμέσων με πιο εξελιγμένο σύστημα πλοήγησης και για πρώτη φορά κάμερα οπισθοπορείας. Επίσης, προστέθηκε ασύρματη φόρτιση κινητού και αναβαθμίστηκαν τα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού. Πιθανώς να υπάρχουν και νέες επενδύσεις.

Όσον αφορά τους κινητήρες, η Opel αναφέρει ότι το ανανεωμένο Opel Insignia θα είναι πιο οικονομικό από ποτέ, χάρη στα εντελώς νέα μηχανικά σύνολα βενζίνης και πετρελαίου, χωρίς να ανακοινώνει περισσότερες λεπτομέρειες.

Η πρεμιέρα του θα γίνει τον Ιανουάριο, στην έκθεση αυτοκινήτου των Βρυξελλών.

Πηγή: autogreeknews.gr