VW Polo TDI σε χαμηλότερη τιμή για μέγιστη οικονομία

Τώρα, το νέο VW Polo με τον κινητήρα πετρελαίου 1.6 TDI είναι πιο προσιτό σε τιμή μέσω του προγράμματος «Deal Days by Volkswagen».

VW Polo TDI σε χαμηλότερη τιμή για μέγιστη οικονομία

Τώρα, το νέο VW Polo με τον κινητήρα πετρελαίου 1.6 TDI είναι πιο προσιτό σε τιμή μέσω του προγράμματος «Deal Days by Volkswagen», προσφέροντας επιπλέον όφελος στον αγοραστή, σε συνδυασμό και με τη χαμηλή κατανάλωση του ντίζελ.

Πιο αναλυτικά, το Polo 1.6 TDI Comfortline πωλείται στην τιμή των 16.200 ευρώ (από 17.400 αρχικής) και με πλήρη στάνταρ εξοπλισμό, ο οποίος περιλαμβάνει τα εξής: 6 αερόσακους, σύστημα φρεναρίσματος έκτακτης ανάγκης με αναγνώριση πεζών, σύστημα αναγνώρισης κόπωσης οδηγού, σύστημα πολυμέσων με έγχρωμη οθόνη αφής 6,5 ιντσών, εμπρός προβολείς με αισθητήρα φώτων, air condition, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός – πίσω, ηλεκτρικούς και θερμαινόμενους καθρέπτες, cruise control, δερμάτινο πολυλειτουργικό τιμόνι, προβολείς ομίχλης, ζάντες αλουμινίου κ.α.

Ο 1.6 TDI κινητήρας αποδίδει 95 ίππους μεταξύ 2.700 – 4.600 σ.α.λ. και ροπή 250 Nm μεταξύ 1.500 – 2.500 σ.α.λ., εξασφαλίζοντας πολύ καλό τράβηγμα και ελαστικότητα από τις χαμηλές στροφές, σε συνδυασμό με σβέλτες επιδόσεις, χαμηλή κατανάλωση και ρύπους. Το Polo 1.6 TDI επιταχύνει στο 0-100 χλμ./ώρα σε 11,2 δλ., η τελική ταχύτητα φτάνει τα 185 χλμ./ώρα, η ενώ η μεικτή κατανάλωση είναι 4,9 λτ./100 χλμ. και οι εκπομπές CO2 είναι 129 γρ./χλμ. (με μέτρηση WLTP).

Τα σημεία που ξεχωρίζει ακόμη το Polo είναι πολλά, όπως η πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, η υψηλή ασφάλεια που προσφέρει (5 αστέρια στο Euro NCAP), οι άνετοι χώροι για επιβάτες και αποσκευές (πορτ μπαγκάζ 351 λτ.) και η σταθερότητά του στο δρόμο.

Η απόκτηση του Polo 1.6 TDI γίνεται πιο ελκυστική και συμφέρουσα μέσω του χρηματοδοτικού προγράμματος Volkswagen 4all, το οποίο περιλαμβάνει -μεταξύ άλλων- 4 χρόνια εγγύηση, 4 χρόνια service και 4 χρόνια ασφάλιση.

Πηγή: autogreeknews.gr