Νέο Renault Clio από 12.990 ευρώ (τιμές, εξοπλισμός)

Το νέο Renault Clio βρίσκεται στην Ελλάδα, με τις τιμές και τις εκδόσεις του να γίνονται γνωστές. 

Νέο Renault Clio από 12.990 ευρώ (τιμές, εξοπλισμός)

Το νέο Renault Clio βρίσκεται στην Ελλάδα και η Teoren Motors A.E., Αποκλειστικός Εισαγωγέας των αυτοκινήτων Renault και Dacia στην Ελλάδα, ανακοίνωσε τις τιμές, τις εκδόσεις και τους εξοπλισμούς του. Παράλληλα, στις 18 Οκτωβρίου θα έχουμε την ευκαιρία να το δούμε από κοντά και να το οδηγήσουμε, στα πλαίσια της πανελλαδικής του παρουσίασης.

Η τιμή εκκίνησης είναι τα 12.990 ευρώ (με προωθητική ενέργεια), για την αρχική έκδοση 1.0 SCe 75hp Authentic, ενώ με τον τούρμπο κινητήρα 1.0 TCe 100hp κοστίζει από 14.290 ευρώ. Το πιο ισχυρό 1.3 TCe 130hp πωλείται από 20.290 ευρώ, συνδυάζεται αποκλειστικά με το 7άρι αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων EDC και προσφέρεται σε πλούσιες εκδόσεις. Στους ντίζελ, υπάρχουν οι επιλογές του 1.5 Blue dCi 85hp (από 14.790 ευρώ) και του 1.5 Blue dCi 115hp (από 19.290 ευρώ).

Από πλευράς εξοπλισμού, η πρώτη έκδοση Authentic περιλαμβάνει πλήρες πακέτο ασφαλείας, όπως είναι 6 αερόσακους, Αυτόματο σύστημα πέδησης έκτακτης ανάγκης με ανίχνευση πεζών και δικύκλων (AEB), Κλήση έκτακτης ανάγκης, Cruise Control με Speed limiter και χειριστήρια στο τιμόνι, Αναγνώριση πινακίδων οδικής κυκλοφορίας (TSR), Σύστημα υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας (LKA) & Προειδοποίηση Αλλαγής Λωρίδας Κυκλοφορίας (LDW). Επίσης, διαθέτει πίνακα οργάνων με έγχρωμη οθόνη 4,2 ιντσών, ηλεκτροχρωματικό εσωτερικό καθρέπτη με αισθητήρα φώτων και βροχής, air condition, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους και θερμαινόμενους καθρέπτες και ηχοσύστημα.

Με τον κινητήρα 1.0 TCe 100hp στην έκδοση Authentic, ο εξοπλισμός είναι ακόμα πιο πλήρης, καθώς περιλαμβάνονται επιπλέον σύστημα πολυμέσων με οθόνη 7 ιντσών, ηλεκτρικά αναδιπλούμενοι καθρέπτες, διαφορετικές επενδύσεις στο εσωτερικό, πίσω αισθητήρες στάθμευσης και τροχοί 16 ιντσών. Η αμέσως επόμενη έκδοση Expression είναι εξίσου πλούσια, ενώ η RS Line ξεχωρίζει από ο σπόιλερ στον εμπρός προφυλακτήρα, τις 17 ιντσών ζάντες αλουμινίου, τα λογότυπα R.S. Line και τους διαφορετικού σχεδιασμού προφυλακτήρες. H Intiale Paris διαθέτει πιο πολυτελή χαρακτηριστικά, εξωτερικά και στο εσωτερικό.

Πηγή: autogreeknews.gr