Θηρίο Mercedes-AMG GT 4-Door Coupe με 880 άλογα

Οι βελτιωτές της Posaidon είπαν να δυναμώσουν κι άλλο την ήδη πανίσχυρη Mercedes-AMG GT 63 S.

Θηρίο Mercedes-AMG GT 4-Door Coupe με 880 άλογα

Κατά τη γνωστή λαϊκή ρήση, εχθρός του καλού, είναι το καλύτερο. Κάπως έτσι θα σκέφτηκαν και οι βελτιωτές της Posaidon και είπαν να δυναμώσουν κι άλλο την ήδη πανίσχυρη Mercedes-AMG GT 63 S εκτοξεύοντας την ισχύ της στους 880 ίππους.

Για την ακρίβεια η Posaidon δημιούργησε το βελτιωτικό πακέτο με την ονομασία Posaidon RS 830, που όπως πολύ καλά καταλάβατε, προσφέρει ιπποδύναμη 830 ίππων και 1.100 Nm ροπής. Για την ιστορία να σημειώσουμε ότι η εργοστασιακή Mercedes-AMG GT 63 S αποδίδει 639 ίππους και 900 Nm ροπής!

Και για τους… αχόρταγους υπάρχει ένα έξτρα πακέτο, το Posaidon RS 830+, που προσθέτει επιπλέον 50 ίππους, με την συνολική ισχύ να σκαρφαλώνει στα 880 άλογα και η ροπή στα 1.200 Nm! Το πλήρες βελτιωτικό πακέτο κοστίζει περίπου 24.000 ευρώ και περιλαμβάνει το νέο πρόγραμμα εγκεφάλου, μεγαλύτερες τουρμπίνες, νέο σύστημα εξαγωγής, μεγαλύτερο intercooler για την ψύξη του εισερχόμενου αέρα, καθώς κι ένα νέο πρόγραμμα στο κιβώτιο ταχυτήτων με σκοπό την ταχύτερη αλλαγή των σχέσεων.

Απόλυτα αναμενόμενο λοιπόν η διαδικασία του 0-100 χλμ./ώρα να ολοκληρώνεται σε χρόνο dt και πιο συγκεκριμένα σε μόλις 2,9 δλ. (από 3,2 δλ.), με την τελική ταχύτητα να σταματάει στα 350 χλμ./ώρα!

Περιποιημένη όμως είναι κι η καμπίνα του πολυτελούς σπορ μοντέλου. Εκεί ξεχωρίζουν οι πολλές ανθρακονημάτινες και δερμάτινες ενθέσεις, με τον σπορ χαρακτήρα να τονίζεται από το «ντυμένο» με alcantara και ανθρακονήματα τριάκτινο τιμόνι, ενώ τα bucket καθίσματα φροντίζουν να κρατάνε στη θέση τους οδηγό και συνοδηγό.

Πηγή: autogreeknews.gr