Να γιατί δεν κάνουμε τυφλή προσπέραση (vid)

Το βίντεο που θα δείτε απεικονίζει έναν από τους πλέον ανεύθυνους οδηγούς μοτοσυκλέτας που έχουμε δει ποτέ.

Να γιατί δεν κάνουμε τυφλή προσπέραση (vid)

Το βίντεο που θα δείτε παρακάτω απεικονίζει έναν από τους πλέον ανεύθυνους οδηγούς μοτοσυκλέτας που έχουμε δει ποτέ, όπου αυτός κι ο συνεπιβάτης ζουν από καθαρή τύχη!

Προσπέρασε πάνω σε σημείο που απαγορεύεται και ταυτόχρονα σε σημείο που ξεκινάει ελαφριά στροφή και η ορατότητα του είναι εξαιρετικά περιορισμένη.

Μάλιστα το οπτικό του πεδίο είναι ακόμα πιο περιορισμένο γιατί προπορεύεται ένα τροχόσπιτο, το οποίο κλείνει μεγάλο μέρος του ρεύματος κυκλοφορίας και λόγω όγκου ο οδηγός της μηχανής δεν μπορεί να δει τι υπάρχει μπροστά. Παρόλα τα εμπόδια, ο αναβάτης ατάραχος βγαίνει στο αντίθετο ρεύμα με σκοπό να περάσει ότι υπάρχει μπροστά του. Το αποτέλεσμα; Η μοτοσυκλέτα συγκρούστηκε με το αντίθετα ερχόμενο όχημα και έπειτα από δυο πιρουέτες οι δυο αναβάτες έπεσαν στο οδόστρωμα. Η τύχη ήταν με το μέρος τους, μιας και τόσο ο οδηγός, όσο κι ο συνεπιβάτης κατάφεραν να την γλυτώσουν με ελαφριά τραύματα. Δεδομένων των συνθηκών, θα πούμε εμείς, είναι τυχεροί που έζησαν από μια τέτοια σύγκρουση.

Βέβαια αν η σύγκρουση ήταν μετωπική οι πιθανότητες επιβίωσης θα ήταν ελάχιστες! Ας ελπίσουμε ότι ο οδηγός έστω και με αυτό το σκληρό τρόπο, να έμαθε πως η υπομονή είναι αρετή! Και σώζει ζωές!

Πηγή: autogreeknews.gr