Αντίστροφη μέτρηση για το νέο VW Golf

Ξεκίνησε η τελική φάση των δοκιμών του νέου, 8ης γενιάς Volkswagen Golf.

Αντίστροφη μέτρηση για το νέο VW Golf

Ξεκίνησε η τελική φάση των δοκιμών του νέου, 8ης γενιάς Volkswagen Golf, το οποίο θα πραγματοποιήσει την παγκόσμια πρεμιέρα του το φθινόπωρο του 2019 στην έκθεση αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, τον Σεπτέμβριο.

Προς το παρόν, η VW έδωσε στη δημοσιότητα τη φωτογραφία που βλέπετε με το καμουφλαρισμένο Golf, από το οποίο διακρίνονται κάποια βασικά του στοιχεία. Ορισμένα από αυτά είναι ο εμπρός προφυλακτήρας με το οριζόντιο πλαίσιο, τα νέου σχεδιασμού φωτιστικά σώματα, το καμπύλο καπό και οι καθρέπτες πάνω στις πόρτες, ενώ το πίσω πλαϊνό μέρος ακολουθεί τη φιλοσοφία των προηγούμενων γενεών.

Ωστόσο, το καμουφλάζ δεν αποκαλύπτει ένα στοιχείο: τις λεπτότερες λεπτομέρειες του νέου σχεδιασμού. Ο κ. Klaus Bischoff, επικεφαλής της Volkswagen Design, δήλωσε σχετικά με το όχημα: «Αυτή τη στιγμή δεν θα αποκαλύψουμε όλες τις λεπτομέρειες του νέου Golf, αλλά μπορείτε ήδη να αντιληφθείτε τις κομψές αναλογίες του.» Ο σχεδιαστής συνεχίζει: «Η επόμενη γενιά θα μαγνητίζει τα βλέμματα!»

Το νέο Golf αναμένεται να συνεχίσει την άριστη πορεία των προκατόχων του, έχοντας μια κληρονομιά 35 εκατομμυρίων οχημάτων, 45 ετών (το 1974) από τότε που παρουσιάστηκε και την πρωτιά στις πωλήσεις στην Ευρώπη επί σειρά ετών. Το 8ης γενιάς Golf θα θέσει νέα δεδομένα στην ηλεκτροκίνηση, στον ψηφιακό και συνδεδεμένο εσωτερικό κόσμο, στην υποβοήθηση της οδήγησης και στις λειτουργίες και τις υπηρεσίες που βασίζονται στο διαδίκτυο.

Πηγή: autogreeknews.gr