VW California 6.1: Για αξέχαστες διακοπές!

Τον προηγούμενο μήνα είχαμε πάρει μια μικρή γεύση μέσα από επίσημα σκίτσα της VW για την ανανεωμένη έκδοση του VW California.

VW California 6.1: Για αξέχαστες διακοπές!

Τον προηγούμενο μήνα είχαμε πάρει μια μικρή γεύση μέσα από επίσημα σκίτσα της VW για την ανανεωμένη έκδοση του VW California και σήμερα η εταιρεία μας το παρουσίασε.

Βέβαια η επίσημη παρουσίαση θα γίνει στα τέλη του μήνα στο Caravan Salon στο Düsseldorf. Όπως και το Multivan στο οποίο βασίζεται το California, υιοθετεί ένα νέο σχεδιασμό στο εμπρόσθιο μέρος, όπου ξεχωρίζουν οι νέοι προβολείς με LED φώτα ημέρας, η μεγαλύτερη μάσκα, αλλά κι ο νέος προφυλακτήρας, στον οποίο ενσωματώνονται τα επανασχεδιασμένα φώτα ομίχλης στο κατώτερο σημείο του.

Βέβαια το εικονιζόμενο μοντέλο είναι το κορυφαίο στη γκάμα, έχει την ονομασία California Ocean 6.1 και διαθέτει διχρωμία στο εξωτερικό, γρίλια χρωμίου, καθώς και μια χρωμιωμένη ένθεση στο προφυλακτήρα. Στην γκάμα θα υπάρχουν ακόμα δυο εξοπλιστικές εκδόσεις με τις ονομασίες Beach και Coast αντίστοιχα. Οι μεγαλύτερες αλλαγές έχουν επιτελεστεί στο εσωτερικό του California, όπου έχουν τοποθετηθεί νέος εξοπλισμός κουζίνας (για τις εκδόσεις Coast και Ocean), νέα κουμπιά για το άνοιγμα του νεροχύτη, της κουζίνας και του ψυγείου, ενώ υπάρχει και μια νέα διπλή υποδοχή USB. Επιπλέον, τα ντουλάπια έχουν κατασκευαστεί από ξύλο βελανιδιάς, ενώ τα καθίσματα διαθέτουν μια πιο σκούρα ταπετσαρία σε απόχρωση Grey Palladium.

Σύμφωνα με την VW, τα δυο κρεβάτια είναι αρκετά πιο άνετα από τα προηγούμενα, όπως και ο 2θεσιος καναπές στο οπίσθιο μέρος του California που προσφέρει την άνεση ενός σαλονιού. Το εκτεινόμενο μέρος της οροφής με τις γκρι επενδύσεις επιτρέπει περισσότερο φως να περάσει στην καμπίνα, στην οποία έχει ενσωματωθεί και LED φωτισμός με ρυθμιζόμενη φωτεινότητα. Στο Cockpit έχει τοποθετηθεί στο ψηλότερο σημείο της οροφής μια νέα οθόνη πολλαπλών λειτουργιών, η οποία αντικαθιστά την προηγούμενη ασπρόμαυρη, προσφέροντας πλήθος νέων ρυθμίσεων. Τέλος υπάρχει η δυνατότητα το California να εξοπλιστεί με ψηφιακό πίνακα οργάνων, καθώς και με σύστημα ψυχαγωγίας με οθόνη έως 9,2 ιντσών και με σύνδεση στο διαδίκτυο. To California 6.1 θα κινείται με turbodiesel κινητήρες με ισχύ έως και 199 ίππων, ενώ θα προαιρετικά θα μπορεί να εξοπλιστεί και με τετρακίνηση.

Πηγή: autogreeknews.gr