Νέο Mazda CX-30: Κινητήρες και επιδόσεις

Η Mazda ανακοίνωσε πλήρη στοιχεία και φωτογραφίες για το νέο μικρομεσαίο SUV μοντέλο της CX-30.

Νέο Mazda CX-30: Κινητήρες και επιδόσεις

Η Mazda ανακοίνωσε πλήρη στοιχεία και φωτογραφίες για το νέο μικρομεσαίο SUV μοντέλο της CX-30, το οποίο τοποθετείται ανάμεσα στο μικρότερο CX-3 και στο αμέσως μεγαλύτερο CX-5. Το μήκους 4.395 χλστ., πλάτους 1.795 χλστ., ύψους 1.540 χλστ. και με μεταξόνιο 2.655 χλστ. αμάξωμά του διακρίνεται για τις δυναμικές του γραμμές, θυμίζοντας σε πολλά σημεία το Mazda3.

Αντίστοιχα πολλές ομοιότητες υπάρχουν και στο εσωτερικό με το μικρομεσαίο χάτσμπακ μοντέλο, όπου κυριαρχούν οι απαλές καμπύλες επιφάνειες και ευθείες γραμμές, τα σπορτίφ στοιχεία, τα πολύ λίγα χειριστήρια και η γενικότερα μινιμάλ αισθητική.

Στο κέντρο του ταμπλό και ψηλά βρίσκεται η πλατιά οθόνη των 8,8 ιντσών του συστήματος πολυμέσων, με το χειρισμό της να γίνεται και μέσω του Commander control που βρίσκεται πίσω από τον επιλογέα των ταχυτήτων. Η Mazda υπόσχεται άνεση για όλους του επιβάτες του CX-30, ενώ για τις αποσκευές υπάρχουν 430 λίτρα.

Η γκάμα των κινητήρων περιλαμβάνει τους 2λιτρους βενζίνης Skyactiv-G και Skyactiv-X και τον πετρελαίου των 1.8 λτ. Skyactiv-D, σε συνδυασμό με 6τάχυτο μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο και κίνηση στους εμπρός ή σε όλους τους τροχούς. Αναλυτικά στοιχεία για τα μηχανικά σύνολα (για τον Skyactiv-X δεν ανακοινώθηκαν), μπορείτε να δείτε στους παρακάτω πίνακες:

Πηγή: autogreeknews.gr