Πρώτη γεύση από το νέο Mitsubishi Pajero Sport

Οι  Ιάπωνες θα παρουσιάσουν με κάθε επισημότητα το ανανεωμένο SUV στις 25 Ιουλίου στην Ταϊλάνδη.

Πρώτη γεύση από το νέο Mitsubishi Pajero Sport

Προς το παρόν η Mitsubishi μας έδωσε απλά μια μικρή εικόνα για το πώς θα είναι το νέο Pajero Sport, η οποία αποκαλύπτει το εμπρόσθιο μέρος του μοντέλου, όπου εντός ολίγων ημερών οι Ιάπωνες θα παρουσιάσουν με κάθε επισημότητα το ανανεωμένο SUV, η παρουσίαση του οποίου θα γίνει στις 25 Ιουλίου στην Ταϊλάνδη.

Παρατηρώντας την teaser φωτογραφία που δημοσιοποίησαν οι Ιάπωνες, διαπιστώνουμε πως και το Pajero ενστερνίζεται τη γλώσσα σχεδιασμού Dynamic Shield και τα χαρακτηριστικά της Mitsubishi που είδαμε νωρίτερα στο επίσης ανανεωμένο pick-up L200, στο οποίο βασίζεται. Αναλύοντας λίγο περισσότερο τα δεδομένα, βλέπουμε πως ο προφυλακτήρας διαθέτει ένα πιο σπορ παρουσιαστικό, με τα φωτιστικά σώματα να ξεχωρίζουν με τον διαφορετικό σχεδιασμό τους. Περισσότερες πληροφορίες η ιαπωνική μάρκα δεν έδωσε στη δημοσιότητα, πέρα από το γεγονός, πως το νέο μοντέλο θα είναι βελτιωμένο τόσο στον τομέα των επιδόσεων, όσο και στην άνεση και στην ποιότητα των υλικών που απαρτίζουν την καμπίνα!

Η Mitsubishi τηρεί σιγήν ιχθύος και για τον τομέα των κινητήρων του Pajero Sport και μέχρι την επίσημη παρουσίαση, μόνο εικασίες μπορούμε να κάνουμε. Δια της ατόπου απαγωγής λοιπόν και έχοντας κατά νου πως το Pajero Sport «βρίσκεται κοντά» με το ανανεωμένο L200, τότε ίσως το όμορφο SUV να προσφέρεται με τον κινητήρα πετρελαίου 2,4 λίτρων, η ισχύς του οποίου αγγίζει τους 181 ίππους και η ροπή τα 430 Nm, με τη δύναμη να καταλήγει και στους 4 τροχούς, μέσω του 8ταχυτου αυτόματου κιβωτίου.

Πηγή: autogreeknews.gr