Πρώτη επίσημη εμφάνιση για το νέο Kia XCeed

Η σχεδίαση του νέου Kia XCeed παραπέμπει στα τύπου κουπέ SUV και αποτελεί προϊόν του Ευρωπαϊκού Κέντρου Σχεδιασμού της μάρκας στη Φρανκφούρτη.

Πρώτη επίσημη εμφάνιση για το νέο Kia XCeed

Η Kia παρουσιάζει σήμερα την πρώτη φωτογραφία του ολοκαίνουργιου μικρομεσαίου crossover μοντέλου Kia XCeed, το οποίο θα αποκαλυφθεί πλήρως στις 26 Ιουνίου. Το νέο CUV (Crossover Utility Vehicle) έρχεται ως μια σπορ εναλλακτική επιλογή στα παραδοσιακά μεγαλύτερα SUV και από την πρώτη εικόνα φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον.

Η σχεδίαση του νέου Kia XCeed παραπέμπει στα τύπου κουπέ SUV και αποτελεί προϊόν του Ευρωπαϊκού Κέντρου Σχεδιασμού της μάρκας στη Φρανκφούρτη υπό την καθοδήγηση του Gregory Guillaume, Αντιπροέδρου Σχεδιασμού για την Kia Motors Ευρώπης. Η μεγαλύτερη απόσταση του αμαξώματος από το έδαφος και η ψηλότερη θέση οδήγησης προσφέρουν μια βελτιωμένη ορατότητα προς τα έξω σε σχέση με ένα συμβατικό οικογενειακό hatchback. Παράλληλα, τα πλαστικά προστατευτικά τμήματα χαμηλά στους προφυλακτήρες, στα μαρσπιέ και γύρω από τους θόλους των τροχών ενισχύουν τον πιο περιπετειώδη χαρακτήρα του σε σχέση με τις υπόλοιπες εκδόσεις του Ceed. Σύμφωνα με την Kia, το XCeed θα είναι σε θέση να προσφέρει συγκρίσιμα επίπεδα εσωτερικών χώρων για τους επιβάτες και τις αποσκευές ανάμεσα στα πιο δημοφιλή SUV της ευρωπαϊκής αγοράς.

Ο Emilio Herrera, Διευθύνων Σύμβουλος της Kia Motors Europe, σχολιάζει: «Ο σπορ σχεδιασμός και ο χαρακτήρας του νέου Kia XCeed CUV το καθιστούν πιο επιθυμητό από πολλά ψηλότερα και μεγαλύτερα SUV. Τα προσφέρει χωρίς υποχωρήσεις και συμβιβασμούς στην ευελιξία, συνδυάζοντας την έξυπνη διαχείριση της καμπίνας και του αποθηκευτικού χώρου ενός SUV σε ένα πιο σπορ αμάξωμα με πιο συμπαγή άποψη».

Πηγή: autogreeknews.gr