SEAT Tarraco: Η ναυαρχίδα των SUV!

H SEAT ξεκίνησε εδώ και λίγο καιρό το λανσάρισμα του νέου μοντέλου της Tarraro, το οποίο αποτελεί τη ναυαρχίδα της οικογένειας των SUV της ισπανικής αυτοκινητοβιομηχανίας.

SEAT Tarraco: Η ναυαρχίδα των SUV!

H SEAT ξεκίνησε εδώ και λίγο καιρό το λανσάρισμα του νέου μοντέλου της Tarraro, το οποίο αποτελεί τη ναυαρχίδα της οικογένειας των SUV της ισπανικής αυτοκινητοβιομηχανίας, ως ο μεγαλύτερος αδελφός του μικρομεσαίου Ateca και του μικρού Arona.

Το πληθωρικό SEAT Tarraco, προσφέρει πληρότητα σε κάθε επίπεδο, όπως σε ασφάλεια, ανέσεις, χώρους, τεχνολογία και σε ό,τι άλλο ζητήσει ο απαιτητικός αγοραστής ενός μεσαίου SUV. Σχεδιασμένο στο εργοστάσιο του Martorell (Βαρκελώνη) και με την παραγωγή του να γίνεται στο εργοστάσιο του Wolfsburg (Γερμανία) συνδυάζει τεχνολογία αιχμής, δυναμικό και ευέλικτο χειρισμό, πρακτικότητα και λειτουργικότητα με κομψή σχεδίαση.

Το μήκους 4.735 χλστ., πλάτους 1.839 χλστ., ύψους 1.674 χλστ. και με μεταξόνιο 2.790 χλστ. αμάξωμα του SEAT Tarraco διαθέτει νέα αισθητικά πρότυπα για τη μάρκα, όπως είναι η νέα μεγάλη εξαγωνική μάσκα, η οποία πλαισιώνεται από τα αιχμηρά Full LED φωτιστικά σώματα και τα λεπτά πίσω LED φώτα και το μεγάλο άνοιγμα της πόρτας του πορτ μπαγκάζ προς όφελος της πρακτικότητας.

Νέα σχεδιαστικά στοιχεία συναντώνται και στο εσωτερικό, το οποίο είναι ποιοτικό, κομψό, με καθαρές γραμμές και με έμφαση στην εργονομία και στους χώρους (με 5 ή 7 θέσεις). Ιδιαίτερά του γνωρίσματα αποτελούν ο ψηφιακός πίνακας οργάνων SEAT Digital Cockpit των 10,25 ιντσών, η οθόνη αφής των 8 ιντσών του συστήματος πολυμέσων και οι πολλές επίπεδες επιφάνειες. Οι επιβάτες απολαμβάνουν ανέσεις υψηλού επιπέδου, ενώ ο χώρος αποσκευών είναι τεράστιος (760 λτ. με 5 θέσεις).

Το SEAT Tarraco εξοπλίζεται με όλα τα συστήματα υποβοήθησης που απαιτούνται για να κάνουν την οδήγηση πιο άνετη και ασφαλή, ακόμα και στις πιο απαιτητικές συνθήκες οδήγησης. Τα ευρέως γνωστά συστήματα όπως Lane Assist και Front Assist είναι στάνταρ, ενώ είναι διαθέσιμα και προαιρετικά συστήματα όπως τα Blind Spot Detection, Traffic Sign Recognition, Traffic Jam Assist, ACC (Adaptive Cruise Control), Light Assist και Emergency Assist.

Στην αρχική του έκδοση 1.5 TSI 150HP ACT Style, το SEAT Tarraco κοστίζει από 28.600 ευρώ και με πλούσιο στάνταρ εξοπλισμό, ο οποίος περιλαμβάνει τα εξής: 7 αερόσακους, αυτόνομη πέδηση με αναγνώριση πεζών/ποδηλατών, αυτόματο κλιματισμό, σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί, αισθητήρες παρκαρίσματος πίσω, αισθητήρες βροχής και φωτός, όλες τις ηλεκτρικές ευκολίες, πίσω συρόμενα καθίσματα, φώτα Full LED, ζάντες αλουμινίου, οθόνη αφής 8 ιντσών και πολλά ακόμη. Στη δεύτερη και ακόμα πιο πλούσια έκδοση Xcellence πωλείται από 34.500 ευρώ. Επόμενη έκδοση βενζίνης είναι η 2.0 TSI 190HP Xcellence 4Drive DSG, στην τιμή των 42.000 ευρώ.

Η γκάμα των κινητήρων πετρελαίου του SEAT Tarraco περιλαμβάνει τις εξής επιλογές: 2.0 TDI 150HP Style (28.300 ευρώ) και Xcellence (34.500 ευρώ), καθώς και τις τετρακίνητες με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 2.0 TDI 150HP Style 4Drive DSG (36.500 ευρώ), 2.0 TDI 150HP Xcellence 4Drive DSG (40.900 ευρώ) και 2.0 TDI 190HP Xcellence 4Drive DSG (42.500 ευρώ).

Πηγή: autogreeknews.gr