Τιμές και εξοπλισμός του νέου VW T-Cross

Το νέο compact crossover της VW ήρθε στην Ελλάδα και η ελληνική αντιπροσωπεία ανακοίνωσε τις τιμές, τον εξοπλισμό και τις διαθέσιμες εκδόσεις.

Τιμές και εξοπλισμός του νέου VW T-Cross

Το T-Cross ξεκινά από τις 17.400 ευρώ για την έκδοση Life, η οποία είναι και η μόνη που συνδυάζεται με τον 1.0 TSI των 95 ίππων. Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει πλήρες πακέτο ασφάλειας, με τα συστήματα Front Assist (αναγνώριση πεζών και ποδηλατών), Blind Spot Monitor (ανίχνευση τυφλών σημείων), Lane Assist (προειδοποίηση ακούσιας αλλαγής λωρίδας), Fatique Detection (ανίχνευση κόπωσης οδηγού) και Multi-Collision Brake/Pre crash (αυτόματο φρενάρισμα) να συνθέτουν την τεχνολογική «ομπρέλα» ασφαλείας του μικρότερου crossover στην γκάμα της VW. Στάνταρ είναι και οι ζάντες αλουμινίου των 16 ιντσών, το σύστημα πολυμέσων Infotainment Composition Media με οθόνη αφής 8 ιντσών, αλλά και οι δυνατότητες συνδεσιμότητας Volkswagen Connect.

Η δεύτερη και κορυφαία Style προσφέρει ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών και προσθέτει αυτόματο κλιματισμό, ενεργό cruise control, σπορ καθίσματα οδηγού-συνοδηγού, κρυφό εξωτερικό φωτισμό και δερμάτινο πολυ-λειτουργικό τιμόνι, με paddles για το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DSG. Η Style διατίθεται με τον 1.000αρη TSI των 115 ίππων έναντι 20.350 ευρώ, με το DSG να απαιτεί την εκταμίευση επιπλέον 1.450 ευρώ (21.800). Η Life με το ίδιο μοτέρ βρίσκεται στις 18.850 ευρώ.

Από πλευράς πετρελαιοκινητήρων, το T-Cross έρχεται μόνο με τον 1.6 TDI των 95 ίππων, ξεκινώντας από τις 20.250 ευρώ (έκδοση Life) και φτάνοντας στις 21.750 για την Style με το 5τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο, ενώ οι αντίστοιχες εκδόσεις με το 7αρι DSG τιμώνται στις 21.700 και 24.600 ευρώ.

Πηγή: autogreeknews.gr