Audi S4 τα βάζει με Bugatti Chiron! (vid)

Δείτε σε βίντεο ποιος βγήκε νικητής. 

Audi S4 τα βάζει με Bugatti Chiron! (vid)

Υπάρχουν αυτοκίνητα που διατρανώνουν τη δύναμη τους με ένα ρωμαλέο παρουσιαστικό. Υπάρχουν άλλα που ναι μεν διατηρούνται σε φόρμα εμφανισιακά, αλλά το «πνεύμα» τους δεν έχει την παραμικρή σχέση. Και υπάρχουν και κάποια άλλα, που μπορεί να κρύβουν πολλαπλούς «στάβλους» κάτω από το καπό τους, όμως η εμφάνισή τους να μην υποδηλώνει το παραμικρό.

Ας δούμε αυτό το Audi S4 B5. Πέρα από τις 19αρες ζάντες αλουμινίου και την χαμηλωμένη ανάρτηση δεν παρατηρείται καμία περαιτέρω διαφοροποίηση με το εργοστασιακό μοντέλο των 260 ίππων. Ο 2.7 V6 Biturbo είναι γνωστός στον κόσμο των βελτιωτών για την έφεση που παρουσιάζει στην αύξηση της ιπποδύναμης, όμως και πάλι αναρωτιέσαι: για ποιον λόγο ο οδηγός του έχει το θάρρος/θράσος να στηθεί δίπλα σε ένα από τα ταχύτερα hypercars όλων των εποχών;

Δεδομένου ότι η Bugatti Chiron αποδίδει 1.500 άλογα από 8.000 τετραπλά υπερτροφοδοτούμενα κυβικά και 16 κυλίνδρους σε σχήμα W, το γερμανικό σεντάν θα πρέπει τουλάχιστον να βρίσκεται κάπου κοντά στην χιλιάδα ώστε να μπορεί έστω να μπει στην ίδια πρόταση με τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ της Chiron. Τα 2,5 δλ. για τα πρώτα 100 χλμ./ώρα και τα 420 χλμ./ώρα της τελικής είναι επίσης μια διαφορετική συζήτηση. Ο αγώνας έγινε στα πλαίσια του event SCC 500 Rolling 50 1000 στη Γερμανία, όπου τα αυτοκίνητα ξεκινάνε ρολαριστά από τα 50 χλμ./ώρα και διαγωνίζονται για το ποιο θα περάσει πρώτο την γραμμή των 1.000 μέτρων.

Το εν λόγω S4, λοιπόν, αποδίδει 1.300 ίππους! Οι τεχνικές λεπτομέρειες δεν είναι γνωστές, αλλά θα πρέπει να θεωρήσουμε δεδομένο ότι ελάχιστα από τα εργοστασιακά κινούμενα μέρη έχουν μείνει στη θέση τους. Πώς τα κατάφερε απέναντι στην παντοδύναμη Bugatti; Οι απαντήσεις στο video που ακολουθεί που ακολουθεί.

Πηγή: autogreeknews.gr