Ετοιμάζεται να σπείρει πανικό η νέα Porsche 911 Turbo;

Μια φωτογραφία στα μέσα κοινωνική δικτύωσης ήταν αρκετή για να δημιουργήσει ντόρο γύρω από το νέο μοντέλο της Porshe. 

Ετοιμάζεται να σπείρει πανικό η νέα Porsche 911 Turbo;

Μία εικόνα που διέρρευσε στα social media και εικάζεται πως απεικονίζει τη νέα Porsche 911 Turbo, μας δίνει μια μικρή γεύση για το πώς θα είναι το νέο μοντέλο επιδόσεων.

Βέβαια, για να είμαστε απόλυτα ειλικρινείς, επειδή μιλάμε για μια εικόνα που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο διατηρούμε τις επιφυλάξεις μας για το αν αυτή είναι μια εικόνα του πραγματικού μοντέλου, αλλά παρόλα αυτά, όλα τα δεδομένα δείχνουν πως όντως είναι η νέα 911 Turbo, πάνω στη γραμμή παραγωγής.

Η νέα Porsche 911 Turbo, θα κινείται από μια βελτιωμένη έκδοση του 6κυλινδρου κινητήρα, με χωρητικότητα 3,8 λίτρων, ο οποίος αναμένεται να αποδίδει κοντά στους 600 ίππους, ενώ στην ισχυρότερη έκδοση Turbo S η συνολική ισχύς θα φτάνει τους 630 ίππους. Αμφότερες οι εκδόσεις θα εξοπλίζονται με το αυτόματο κιβώτιο 8 ταχυτήτων PDK.

Η γωνία λήψης της φωτογραφίας μπορεί να μην αποκαλύπτει πολλά, αλλά μας επιτρέπει να δούμε πως τα κυριότερα σημεία διαφοροποίησης της 911 Turbo, όπως οι τετράγωνες απολήξεις της εξάτμισης, τα έντονα φουσκωμένα φτερά αλλά και η ενεργή αεροτομή, υπάρχουν και στη νέα γενιά της. Όμως το πλέον συναρπαστικό είναι πως η νέα γενιά της 911 Turbo θα διαθέτει και δύο plug-in υβριδικές εκδόσεις, με την πιο ισχυρή να ονομάζεται Turbo S E-Hybrid.

Πηγή: autogreeknews.gr