To Hyundai i30N «κλέβει» τις εντυπώσεις

Η Hyundai δημιούργησε το i30N που αποτελεί το πρώτο μοντέλο υψηλών επιδόσεων της σειράς Ν. 
To Hyundai i30N «κλέβει» τις εντυπώσεις

Η Hyundai δημιούργησε το i30N που ήρθε για να κλέψει για τα καλά τις εντυπώσεις. Οι νέοι προφυλακτήρες, τα φωτιστικά σώματα, οι διπλές απολήξεις της εξάτμισης μαζί με την διακριτική οροφή και τις ελκυστικές 19άρες ζάντες, τραβούν τα βλέμματα.

Ο 2λιτρος turbo κινητήρας του ο οποίος αποδίδει στην έκδοση Performance 275 ίππους αποζημιώνει όσους θα το αποκτήσουν. Αυτό όμως που ξεχωρίζει στο συγκεκριμένο μοντέλο είναι ο ήχος που ακούγεται με το πάτημα του κουμπιού Ν. Αυτομάτως το αυτοκίνητο μεταμορφώνεται και είναι έτοιμο να προσφέρει αρκετή αδρεναλίνη στον οδηγό του.

Η συμπεριφορά του στις κλειστές στροφές είναι άψογη, ενδεικτικό της πολύ καλής δουλειάς των Κορεατών. Στο εσωτερικό του ξεχωρίζει το τριάκτινο τιμόνι που εμπεριέχει τα μπουτόν προγράμματος οδήγησης. Στα αριστερά τα Eco, Sport, N Custom και στα δεξιά, επιδεικτικά μόνο του το N. Το κόστος του ανέρχεται στις 28.750 ευρώ.

Σε όλα αυτά έρχεται να προστεθεί και η κατάκτηση του τίτλου ''Import Winner" στη κατηγορία των Small & Compact αυτοκινήτων στο "Sports Cars of the Year 2018" κερδίζοντας μάρκες όπως η Honda η Renault και η Peugeot.