H Porsche έκανε τα «αποκαλυπτήρια» της νέας 911

H ολοκαίνουργια Porsche 911 έκανε την εμφανισή της στο σαλόνι αυτοκινήτου του Λος Άντζελες.

H Porsche έκανε τα «αποκαλυπτήρια» της νέας 911

Τα αποκαλυπτήρια της νέας 911 έκανε η Porsche στην αγαπημένη της Καλιφόρνια. Το νέο μοντέλο της μεγαλύτερης (χρονικά) γενιάς αποτελεί την όγδοη (γενιά) του θρυλικού γερμανικού supercar.

Οι άνθρωποι της Porsche κάνουν λόγο για το καλύτερο μοντέλο των τελευταίων ετών χωρίς να διαφοροποιείται σχεδιαστικά από τα προηγούμενα καθώς το ντιζάιν του παραμένει πάνω κάτω το ίδιο πλην μερικών αλλαγών. Στην νέα 911 ξεχωρίζουν τα φωτιστικά σώματα, τεχνολογίας LED ενώ διακρίνονται αλλαγές στους προφυλαχτήρες και στις εξατμίσεις.

Στο εσωτερικό του το νέο σύστημα infotainment με την οθόνη των 10,9 ιντσών δίνει ένα διαφορετικό τόνο στην «κομψότητα» του αυτοκινήτου. Όσον αφορά τους κινητήρες η σειρά Carrera διαθέτει 385 ίππους ενώ η Carrera S, 450.

Η τελευταία βγαίνει και ως Carrera 4S(τετρακίνηση) και πιάνει τα 0-100 χλμ./ώρα σε 3,6 εν αντιθέσει με την Carrera S που ολοκληρώνει τα 0-100 χλμ./ώρα σε 3,5 δευτερόλεπτα. Για όσους ενδιαφέρονται για την τελική ταχύτητα, η Carrera S έχει 308 χλμ./ώρα ενώ η Carrera 4S 306 χλμ./ώρα.

Οι ιθύνοντες της Porsche θα δώσουν στο άμεσο μέλλον πληροφορίες για τις υπόλοιπες κατηγορίες της ομάδας όπως η 911 Turbo, 911 Turbo S, 911 GT3 κλπ.

Να σημειωθεί πως η 911 992 είναι το πρώτο μοντέλο που έχει Wet Mode(σύστημα αισθητήρων που υπολογίζει την ποσότητα νερού στο οδόστρωμα).