WRC: Έτοιμος να απολαύσει την επιστροφή στην άσφαλτο ο Έβανς

Μετά τον συμβιβασμό του Ράλλυ Μόντε-Κάρλο, την παγωνιά της Σουηδίας και ένα τυπικά σκληρό Ράλλυ Σαφάρι Κένυα, ο Έλφιν Έβανς ανυπομονεί για μερικούς από τους λιγότερο συγκεκριμένους αγώνες του WRC.

WRC: Έτοιμος να απολαύσει την επιστροφή στην άσφαλτο ο Έβανς

Το Ράλλυ Κροατίας της επόμενης εβδομάδας (18-21 Απριλίου) έχει προσφέρει στον Έλφιν Έβανς πολλούς βαθμούς τα τελευταία χρόνια στο WRC - αφού στο Ζάγκρεμπ κατέκτησε τη νίκη την περασμένη σεζόν.

«Αυτοί οι τρεις πρώτοι αγώνες είναι αρκετά συγκεκριμένοι», δήλωσε ο Ουαλός, «όλοι ήταν έτσι. Τώρα πάμε σε κάποια πιο, ας πούμε, φυσιολογικά ράλι. Για τα τρία πρώτα, έχεις διαφορετικό στήσιμο, υπάρχει λίγο περισσότερος συμβιβασμός. Εντάξει, ο καιρός για την Κροατία μπορεί να είναι ενδιαφέρων, αλλά δεν είναι ακριβώς το ίδιο με το [ενδεχόμενο] χιονιού και πάγου στο Μόντε».

Ο Έβανς φτάνει στον πρώτο καθαρά ασφάλτινο γύρο της σεζόν δεύτερος στο πρωτάθλημα, έξι βαθμούς πίσω από τον αντίπαλο, οδηγό της Hyundai Motorsport, Τιερί Νεβίλ.

«Είναι καλό να παίρνουμε μερικούς βαθμούς στην αρχή της σεζόν», δήλωσε ο Έβανς , «αλλά δεν μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένος με τον τρόπο που πήγε το ξεκίνημα της χρονιάς για εμάς. Το τελευταίο ράλι στην Κένυα ήταν δύσκολο, δεν ήταν ένα εύκολο Σαββατοκύριακο - το θετικό ήταν ότι πήραμε τον τερματισμό. Προχωράμε στο επόμενο».