Αποκαλύφθηκε η νέα Alfa Romeo Milano

Άκρως εντυπωσιακή είναι η νέα Alfa Romeο Milano.

Αποκαλύφθηκε η νέα Alfa Romeo Milano

Η Alfa Romeο θέλει να κλέψει εντυπώσεις στην κατηγορία των μικρών SUV με το λανσάρισμα της Milano, η οποία διαθέτει πολύ δυναμικά χαρακτηριστικά.

Το αμάξωμά της Milano έχει τις πιο κόμπακτ διαστάσεις από όλες τις σύγχρονες Alfa Romeo, όπως μήκος 4,17 μ., πλάτος 1,78 μ. και ύψος 1,5 μ.Το νέο μοντέλο της ιταλικής φίρμας διαθέτει σπορ χαρακτήρα, κάτι που γίνεται αντιληπτό με την πρώτη ματιά.

Η σπορ διάθεση είναι παρούσα και στο εσωτερικό της Milano, όπου ξεχωρίζει η προσοχή στην λεπτομέρεια, τα υλικά υψηλής ποιότητας και η προσεκτική τοποθέτηση όλων των χειριστηρίων στην ιδανική θέση με σκοπό την τέλεια εργονομία. Σημαντική είναι η παρουσία του ψηφιακού και πλήρως διαμορφώσιμου πίνακα οργάνων των 10,25 ιντσών.

Η Milano υπόσχεται άνετους χώρους επιβατών και εκείνος για τις αποσκευές φτάνει στα 400 λίτρα. Προσφερόμενη σε αμιγώς ηλεκτρικές αλλά και υβριδικές εκδόσεις, η Milano είναι σε θέση να καλύψει τις ανάγκες διαφορετικών οδηγών.

Η έκδοση μηδενικών ρύπων Elettrica, με ηλεκτρικό σύστημα τελευταίας γενιάς, διατίθεται σε δύο εκδόσεις με 156 και 240 HP, με μπαταρία χωρητικότητας 54 kWh η οποία προσφέρει αυτονομία 410 χιλιομέτρων (μεικτός κύκλος WLTP, έκδοση των 156 HP) η οποία μπορεί να ανέβει μέχρι τα 590 χλμ. σε αστικές συνθήκες. Υποστηρίζει δε ταχεία φόρτιση DC έως 100 kW, κάτι που σημαίνει λιγότερο από 30’ για φόρτιση από το 10% στο 80%.

Πέραν της πλήρως ηλεκτρικής Alfa Romeo Milano, το νέο ιταλικό SUV θα είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις με υβριδικό σύστημα κίνησης, μία ήπια υβριδική με κίνηση στους εμπρός τροχούς και μία τετρακίνητη με την ονομασία Q4 που θα λανσαριστεί σε δεύτερο χρόνο - και η οποία είναι προφανές ότι θα είναι εξωτερικής φόρτισης “plug in hybrid” (στα πρότυπα της Tonale) παρόλο που στο επίσημο κείμενο δεν αναφέρεται ρητά κάτι τέτοιο.

Η Alfa Romeo Milano θα κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά μετά το τέλος του καλοκαιριού και η τιμή εκκίνησης στην Ιταλία θα ανέρχεται στα 28.000 ευρώ.