Ήρθε το νέο Opel Frontera

Η Opel παρουσίασε το νέο Frontera.

Ήρθε το νέο Opel Frontera

Η Opel έφερε στο φως της δημοσιότητας τις πρώτες εικόνες από το νέο Frontera, το οποίο θα αντικαταστήσει το Crossland και θα έχει αρκετές επιρροές από το Μokka.

Το νέο SUV θα διατίθεται ως αμιγώς ηλεκτρικό όχημα, αλλά και ως υβριδικό, με τεχνολογία 48V. Τα μπροστινά φώτα με σχήμα φτερών και η μάσκα Vizor εμπρός κλέβουν αμέσως τα βλέμματα.

Οι προτεταμένοι θόλοι των τροχών δίνουν στο νέο μοντέλο μια στιβαρή και μοντέρνα εμφάνιση, ενώ η πλευρική όψη αποκαλύπτει τη χαρακτηριστική κολώνα C.

Στο εσωτερικό μέρος διακρίνεται το πλήρως ψηφιακό cockpit της Opel, το Pure Panel, με τις δύο οθόνες 10 ιντσών και το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας Multimedia, καθώς και το κομψό νέο τιμόνι.

Η Opel έκανε αλλαγές και στα καθίσματα. Συγκεκριμένα παρέχουν καλύτερη υποστήριξη και παράλληλα εξασφαλίζουν εξαιρετική άνεση.

Όσον αφορά το χώρου του πορτμπαγκάζ ξεκινά από τα 460 (με τα πίσω καθίσματα στη θέση τους) και φτάνει ως τα 1.600 λίτρα (με τα καθίσματα αναδιπλωμένα).

Το λανσάρισμα του Frontera τρίτης γενιάς θα πραγματοποιηθεί μέσα στο καλοκαίρι, οπότε και αναμένουμε περισσότερη ενημέρωση από την Opel.