Το Hyundai i30 Fastback προσφέρεται σε ακαταμάχητη τιμή

Η τιμή του Hyundai i30 Fastback ανεβάζει τον ανταγωνισμό στην κατηγορία των SUV.

Το Hyundai i30 Fastback προσφέρεται σε ακαταμάχητη τιμή

Η κατηγορία των SUV βρίσκεται στην κορυφή της ελληνικής αγοράς και όχι αδίκως, αφού γνωρίζει ραγδαία εξέλιξη με την πάροδο των χρόνων.

Παρόλα αυτά οι τιμές τους είναι αρκετά υψηλές και αρκετοί ενδιαφερόμενοι κάνουν δεύτερες σκέψεις, όσον αφορά την απόκτηση ενός SUV. H Hyundai κάνει τη διαφορά με την τιμή του i30 Fastback.

Συγκεκριμένα η έκδοση 1.0 T-GDI 120 PS Premium ανέρχεται στα 21.590 ευρώ και ανεβάζει κατακόρυφα τον ανταγωνισμό στην κατηγορία των SUV.

Το Hyundai i30 Fastback διαθέτει έξι αερόσακους, αυτόματη έκτακτη πέδηση, υποβοήθηση διατήρησης λωρίδας, αυτόματη ρύθμιση υψηλής σκάλας φώτων, ηλεκτρικά παράθυρα, ηλεκτρικούς καθρέπτες, ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών,
infotainment με οθόνη αφής 8 ιντσών και air condition.

Μεγάλο σε άνοιγμα και χωρητικότητα είναι το πορτ μπαγκάζ των 450 λτ. ή 405 λτ. στο 48V Hybrid λόγω της μπαταρίας κάτω από το δάπεδο. O κινητήρας της πρώτης έκδοσης διαθέτει 120 ίππους και 172 Nm ροπής, ενώ τα 0-100 χλμ./ώρα έρχονται σε 11,4 δευτερόλεπτα.

Ο χώρος της καμπίνας είναι άνετος για όλους τους επιβάτες, ενώ οι αναρτήσεις πολλαπλών συνδέσμων στον πίσω άξονα δίνουν την ευκαιρία στο αυτοκίνητο να μην κάνει αισθητές τις αμέτρητες ανωμαλίες των δρόμων.