Έρχεται στην Ελλάδα το νέο Suzuki Vitara

Το ανανεωμένο Suzuki Vitara μετρά αντίστροφα για τον ερχομό του στην ελληνική αγορά.

Έρχεται στην Ελλάδα το νέο Suzuki Vitara

Το Suzuki Vitara δέχτηκε μία σειρά από ανανεώσεις. Αρχικά υπάρχουν αλλαγές στο μπροστινό προφυλακτήρα, ενώ η μάσκα διαθέτει πιο σπορ σχεδίαση. Οι ζάντες αλουμινίου, κάνουν ακόμα πιο εντυπωσιακή την εμφάνιση του ιαπωνικού B-SUV, το οποίος κυκλοφορεί σε δέκα χρώματα.

Στο εσωτερικό το βλέμμα επικεντρώνεται στην οθόνη εννιά ινστών, η οποία διαθέτει ολοκαίνουργιο σύστημα infotainment. Παράλληλα το σύστημα Suzuki Connect επιτρέπει απομακρυσμένη πρόσβαση από smartphone μέσω της κατάλληλης εφαρμογής.

Το νέο Vitara διαθέτει τα πιο πρόσφατα συστήματα ασφάλειας, με αρκετά από τα υπάρχοντα να έχουν αναβαθμιστεί, όπως το Dual Sensor Brake Support II, στο οποίο έχει αυξηθεί η περιοχή ανίχνευσης οχημάτων, πεζών και ποδηλατών εμπρός.

Φυσικά από το Vitara δεν λείπει το σύστημα παρακολούθησης του οδηγού, το σύστημα αναγνώρισης σημάτων κυκλοφορίας με περιοριστή ταχύτητας και το σύστημα διατήρησης λωρίδας κυκλοφορίας.

Στο κομμάτι του κινητήρα δεν υπάρχει αλλαγή. Το Vitara διατίθεται ως υβριδικό 48V με τον κινητήρα 1.4 L Boosterjet ή ως strong hybrid με βενζινοκινητήρα 1,5 L και αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 6 σχέσεων. Το ιαπωνικό μοντέλο αναμένεται στην Ελλάδα το ερχόμενο καλοκαίρι.