Άκρως ανανεωμένο το νέο Hyundai Tucson

Το νέο Hyundai Tucson θα κυκλοφορήσει στην αγορά με αρκετές αλλαγές.

Άκρως ανανεωμένο το νέο Hyundai Tucson

Το Hyundai Tucson ανανεώθηκε και είναι έτοιμο να δώσει συνέχεια στην ήδη πετυχημένη παρουσία του στην αγορά. Αυτή τη φορά οι Κορεάτες προχώρησε σε αλλαγές τόσο εντός, όσο και εκτός αυτοκινήτου.

Οι προφυλακτήρες τόσο στο μπροστινό, όσο και στο πίσω μέρος έχουν επανασχεδιαστεί, ενώ η εμφάνιση του «φτερού αγγέλου» μπροστά, όπως την ονομάζει η εταιρεία, έχει ενισχυθεί με μεγαλύτερα φώτα ημέρας.

Στο εσωτερικό έχουν ενωθεί δύο ψηφιακές οθόνες διαστάσεων 12,3 ιντσών. Η μία φορά τον πίνακα οργάνων και η άλλη το σύστημα infotainment. Αλλαγή έχουμε και στον επιλογέα για το κιβώτιο ταχυτήτων, καθώς μεταφέρθηκε στην κολόνα του τιμονιού απελευθερώνοντας χώρο.

Όσον αφορά στους κινητήρες, το Tucson θα συνεχίσει να προσφέρεται με κινητήρες εσωτερικής καύσης, ως ήπιο υβριδικό, full hybrid και plug in hybrid με δυνατότητα ανάκτησης ενέργειας. Αργότερα μέσα στο έτος θα προστεθεί και μία έκδοση PHEV με την κίνηση στους δύο τροχούς. Το νέο μοντέλο της Hyundai θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι, ωστόσο ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστές οι τιμές.