Στην έκθεση Αυτοκίνηση η ανανεωμένη Skoda Fabia (τιμές)

Διαθέσιμη άμεσα με κινητήρες βενζίνης από 75 έως 110 ίππους.

Στην έκθεση Αυτοκίνηση η ανανεωμένη Skoda Fabia (τιμές)

Πρεμιέρα στην Αυτοκίνηση ΕΚΟ 2018 (από 10 έως 18 Νοεμβρίου στο πρώην δυτικό αεροδρόμιο στο Ελληνικό) θα κάνει η ανανεωμένη έκδοση της Fabia τρίτης γενιάς. Το σουπερμίνι θα βρίσκεται αμέσως μετά στις εκθέσεις της Skoda σε όλη τη χώρα, σε hatchback και combi αμάξωμα και σε τιμές που αρχίζουν από τα 10.980 ευρώ.

Οι… πινελιές ανανέωσης πάνω στο αμάξωμα της Fabia είναι περιορισμένες και εντοπίζονται στα φωτιστικά σώματα, τους προφυλακτήρες και τις ζάντες αλουμινίου από 15 έως 18 ίντσες. Τα φώτα ημέρας LED είναι στο βασικό εξοπλισμό, ενώ προαιρετικά προσφέρονται προβολείς LED. Τα πίσω φώτα LED είναι στάνταρ στην έκδοση Monte Carlo. Παράλληλα έγινε προσπάθεια ώστε το εσωτερικό να δείχνει πιο νεανικό, με νέο πίνακα οργάνων, όμορφες διχρωμίες και νέες επενδύσεις στα καθίσματα. Έμφαση έχει δοθεί στην πρακτικότητα και την άνεση, με λύσεις όπως πλήρως αυτόματα ηλεκτρικά παράθυρα, και φωτιζόμενο αποθηκευτικό χώρο στην κεντρική κονσόλα.

Η γκάμα των κινητήρων είναι πιστοποιημένη με βάση το πρωτόκολλο WLTP. Περιλαμβάνει πλέον μόνο σύνολα βενζίνης και συγκεκριμένα τον 1.000άρη σε ατμοσφαιρικές και turbo παραλλαγές. Ο 1.0 MPI αποδίδει 75 PS, ενώ ο υπερτροφοδοτούμενος 1.0 TSI είναι διαθέσιμος στη Fabia με 95 και 110 PS, με την πιο ισχυρή έκδοση να συνδυάζεται και με 7τάχυτο DSG.

Η λίστα με τα προαιρετικά συστήματα υποβοήθησης του οδηγού περιλαμβάνει cruise control, κάμερα οπισθοπορείας, αισθητήρες στάθμευσης, Front Assist με ενσωματωμένη λειτουργία φρένου ανάγκης City, ανίχνευση κόπωσης οδηγού, αισθητήρες φώτων και βροχής, περιοριστή ταχύτητας και hill start assist. Τρία ακόμα συστήματα υποβοήθησης – ανίχνευση τυφλών σημείων, ειδοποίηση για κάθετα διερχόμενα οχήματα από πίσω και αυτόματη υποβοήθηση φώτων – είναι τώρα διαθέσιμα στην Fabia για πρώτη φορά. Το σύστημα πολυμέσων περιλαμβάνει οθόνη 6,5 ιντσών και δυνατότητες συνδεσιμότητας.

Η Fabia λανσάρεται και στην έκδοση Monte Carlo που ξεχωρίζει σε στιλ και είναι διαθέσιμη με όλους τους κινητήρες. Σε συνδυασμό με το πιο δυναμικό νέο μπροστινό τμήμα, η Monte Carlo διαθέτει επανασχεδιασμένο μπροστινό σπόιλερ με χείλος δυο τμημάτων και τροποποιημένο πίσω διαχύτη. Στο εσωτερικό, νέα υλικά και ραφές σε χρώμα αντίθεσης αναβαθμίζουν την εμφάνιση.

Αναλυτικά οι τιμές της ανανεωμένης Fabia, ανά έκδοση κινητήρα και εξοπλισμού:

Πηγή: gocar.gr

Διαβάστε επίσης:

ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΟ HONDA CR-V 1.5 TURBO

ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΟ MINI COOPER 1.5 DIESEL AUTO