Δυναμικό το νέο Hyundai i20 N Line

Το νέο Hyundai i20 N Line κλέβει τις εντυπώσεις.

Δυναμικό το νέο Hyundai i20 N Line

Το Hyundai i20 έχει καταφέρει να επιστρέψει δυναμικά στην αγορά χάρη στις εκδόσεις Ν. Η ανανεωμένη σπορτίφ έκδοση N Line θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο και αναμένεται να δώσει άλλον αέρα στο ιαπωνικό μοντέλο.

Το νέο i20 N Line θα έχει νέες ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών και νέο μπροστινή μάσκα. Ο σχεδιασμός του προφυλακτήρα δίνει νέα δυναμική στο αυτοκίνητο, το οποίο θα κυκλοφορήσει σε εννιά χρώματα.

Στην καμπίνα η πρόσθεση του πολύχρωμου ambient φωτισμού αλλάζει προς τον καλύτερο την ατμόσφαιρα, ενώ σε διάφορα μέρη έχουν προστεθεί φώτα LED. Επίσης δεν λείπουν οι κόκκινες ραφές και οι μεταλλικές λεπτομέρειες όπως τα πετάλια.

Όσον αφορά τον κινητήρα στη βάση της γκάμας έχουμε το 1.200άρι τετρακύλινδρο ατμοσφαιρικό σύνολο βενζίνης των 84 ίππων συνδυασμένο αποκλειστικά με χειροκίνητο κιβώτιο 5 σχέσεων. Στην συνέχεια έχουμε τον γνωστό υπερτροφοδοτούμενο 1.0 T-GDi με απόδοση 100 ίππους, το οποίο είναι διαθέσιμο και με σύστημα ήπιας υβριδικής τεχνολογίας.

Η Hyundai δεν έχει ανακοινώσει ακόμα τις νέες τιμές όμως με βάση το προηγούμενο i20 N Line, θα βρίσκεται στην κορυφή της γκάμας. Δηλαδή στην πιο φθηνή της εκδοχή, με το μικρότερο κινητήριο σύνολο των 84 ίππων, η έκδοση N Line θα κοστίζει πάνω από 21.290 ευρώ.