Αναβαθμισμένο και πιο πλούσιο το Audi Q2

Η Audi προχώρησε στην αναβάθμιση του Q2 δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στο βασικό εξοπλισμό.

Αναβαθμισμένο και πιο πλούσιο το Audi Q2

Η Audi αποφάσισε να αλλάξει προς το καλύτερο το βασικό εξοπλισμό του Q2. Πλέον το μοντέλο της γερμανικής φίρμας θα διαθέτει σύστημα infotainment νέας τεχνολογίας.

Συγκεκριμένα από εδώ και στο εξής το Audi Q2 θα έχει νέα οθόνη αφής 8,8 ιντσών για το σύστημα MMI. Έτσι, ο γνωστός στρογγυλός περιστροφικός/πιεστικός διακόπτης της κεντρικής κονσόλας αφαιρείται και στη θέση του τοποθετείται ένας καινούριος αποθηκευτικός χώρος. Εκτός από τον έλεγχο μέσω της αφής, το σύστημα υποστηρίζει και φωνητικό έλεγχο, επιτρέποντας άμεσες απαντήσεις ακόμα και σε περίπλοκες εντολές ή ερωτήσεις.

Επίσης τα συστήματα ασφάλειας για όλες τις μονάδες του γερμανικού μοντέλου θα περιλαμβάνουν αναγνώριση σημάτων κυκλοφορίας, σύστημα προειδοποίησης αλλαγής λωρίδας και σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης στο πίσω μέρος.

Ο ψηφιακός πίνακας οργάνων διαθέτει φωτεινή οθόνη full HD (1.920 X 720 pixels), ενώ ο οδηγός και οι επιβάτες θα έχουν στη διάθεσή τους δύο θύρες USB-C στην εμπρός κεντρική κονσόλα, λειτουργίες κλήσεις έκτακτης ανάγκης και μια σειρά υπηρεσιών Audi Connect. Το ανανεωμένο Audi Q2 θα βγει στην αγορά εντός του πρώτο εξαμήνου του 2024 και η τιμή του θα ξεκινά από τις 28.600 ευρώ.