Το νέο Suzuki Swift πηγαίνει την fun-to-drive οδήγηση σε άλλα επίπεδα

Εντυπωσιακή βελτίωση έχει γνωρίσει το νέο Suzuki Swift.

Το νέο Suzuki Swift πηγαίνει την fun-to-drive οδήγηση σε άλλα επίπεδα

Εντυπωσιακό, Νεανικό, Fun to Drive το νέο Suzuki Swift εμπνέει τη διασκεδαστική πλευρά της οδήγησης. Η επόμενη ημέρα στην οδήγηση είναι υβριδική. Ο νέος τρικύλινδρος κινητήρας βενζίνης 1.2L του νέου hybrid Swift συνδυάζεται αρμονικά με το ήπιο υβριδικό σύστημα 12V SHVS, προσφέροντας εξαιρετική οικονομία καυσίμου και χαμηλές εκπομπές CO2. Με υψηλότερη ροπή στις χαμηλές στροφές, κατακτάτε κάθε διαδρομή με βελτιωμένο περιβαλλοντικό αποτύπωμα.

Όλες οι λειτουργίες του νέου Swift, είναι πιο άμεσες από ποτέ. Με την οθόνη αφής HD 9’’ οδηγοκεντρικά τοποθετημένη στο πάνω μέρος της κονσόλας, έχετε πρόσβαση σε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε με απόλυτη άνεση και ασφάλεια κατά την οδήγηση. Η οθόνη είναι συμβατή με Apple CarPlay, Android Auto και MirrorLink. Υποστηρίζει δυνατότητα αναγνώρισης φωνής, αναπαραγωγή μουσικής μέσω Bluetooth και εμφανίζει πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση του οχήματος.

Σχεδιασμένη με πάθος και εμπνευσμένη από τα υψηλότερα ευρωπαϊκά πρότυπα GSR, η νέα γενιά Swift είναι εξοπλισμένη με την ολοκληρωμένη ομπρέλα αναβαθμισμένων συστημάτων ασφαλείας της Suzuki. Τα προηγμένα συστήματα όπως η υποβοήθηση πέδησης (DSBS II) και η ανίχνευση κόπωσης οδηγού (Driver Monitoring System, DMS) είναι μόνο η αρχή.

Το νέο ιαπωνικό μοντέλο είναι εξοπλισμένο με:

  • Σύστημα Υποβοήθησης Πέδησης II (DSBS II)
  • Σύστημα Διατήρησης Λωρίδας (Lane Keep Assist, LKA)
  • Σύστημα Αποφυγής Αλλαγής Λωρίδας (Lane Departure Prevention)
    Adaptive Cruise Control (ACC)
  • Λειτουργία Αναγνώρισης Πινακίδων Κυκλοφορίας (Traffic Sign Recognition)
  • Σύστημα Αναγνώρισης Τυφλού Σημείου (Blind Spot Monitor)
  • Σύστημα Υποβοήθησης Οπίσθιας Διασταυρούμενης Κυκλοφορίας (RCTA)
  • Σύστημα Κλήσεων Έκτακτης Ανάγκης eCall.

Η αρχική τιμή του νέου Suzuki Swift για την Ελλάδα είναι τα 18.450 ευρώ ενώ περισσότερες λεπτομέρειες για τις εξοπλιστικές εκδόσεις θα γίνουν γνωστές τον Απρίλιο όταν το αυτοκίνητο θα είναι διαθέσιμο στην εγχώρια αγορά.