Μεταμορφωμένο το νέο Nissan Juke

Η Nissan παρουσίασε τη νέα έκδοση του Juke, η οποία διαφέρει στο εσωτερικό της. 

Μεταμορφωμένο το νέο Nissan Juke

Την ανανεωμένη εκδοχή της 2ης γενιάς του Juke παρουσίασε η Nissan. Το νέο μοντέλο της ιαπωνικής φίρμας θα βγει στην ευρωπαϊκή αγορά εντός των επόμενων μηνών και με μια πρώτη ματιά έχει βελτιωθεί αρκετά στο εσωτερικό της καμπίνας.

Το πρώτο πράγμα που παρατηρείται στην νέα καμπίνα είναι η 12,3 ιντσών «ελεύθερη» οθόνη του συστήματος infotainment, η οποία έχει τοποθετηθεί πάνω σε ένα πλήρως επανασχεδιασμένο ταμπλό.

Το infotainment υποστηρίζει ασύρματη σύνδεση Android Auto/Apple CarPlay, ενώ οι αποθηκευτικοί χώροι είναι μεγαλύτεροι. Στην εξωτερική εμφάνιση διακρίνεται ανανέωση στη μάσκα, στους προφυλακτήρες, αλλά και στη σχεδίαση της ζάντας.

Μηχανικά δεν υπάρχει κάποια διαφοροποίηση σε σχέση με το προηγούμενο Juke. Αυτό σημαίνει πως κάτω από το καπό υπάρχει ένας 1.000άρης κινητήρας με 115 ίππους.

Παράλληλα έντονο ενδιαφέρον έχει και η έκδοση του N-Sport. Στο εσωτερικό του θα υπάρξουν νέες επενδύσεις στα καθίσματα τα οποία θα είναι Alcantara και μάλιστα από ανακυκλωμένα υλικά στο πλαίσιο της βιωσιμότητας.