WRC: Οι αδερφοί Μπουλάσια κάλεσαν τον θρυλικό Ελένα ενόψει της νέας σεζόν

Ο εννέα φορές παγκόσμιος πρωταθλητής συνοδηγός Ντάνιελ Ελένα θα υποστηρίξει τα αδέλφια Μάρκο και Μπρούνο Μπουλάσια καθώς θα ξεκινήσουν προγράμματα WRC2 το 2024.

WRC: Οι αδερφοί Μπουλάσια κάλεσαν τον θρυλικό Ελένα ενόψει της νέας σεζόν

Ο Ντάνιελ Ελένα, με καταγωγή από το Μονακό, πέρασε 24 χρόνια ως συνοδηγός του Σεμπάστιαν Λεμπ σε μια συνεργασία που απέφερε εννέα τίτλους WRC και 79 νίκες σε ράλι. Το 2021 αποσύρθηκε από τη θέση του συνοδηγού.

Ωστόσο, ο 51χρονος πρόκειται να γίνει και πάλι τακτική παρουσία στα service park το 2024, καθώς αναλαμβάνει νέο ρόλο ως συντονιστής των Βολιβιανών αδελφών Μάρκο και Μπρούνο Μπουλάσια, οι οποίοι σχεδιάζουν να συνεχίσουν στο WRC2.

Ο Μάρκο, 23 ετών, έχει εξασφαλίσει έξι βάθρα στην κορυφαία κατηγορία υποστήριξης του πρωταθλήματος, ενώ ο Μπρούνο, 21 ετών, μόλις ολοκλήρωσε τη δεύτερη χρονιά του στη σειρά. Και οι δύο οδηγοί σκοπεύουν να αποκαλύψουν σύντομα περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα προγράμματά τους για το 2024.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ο Ντάνιελ Ελένα θα ενταχθεί στην ομάδα μας για να μας καθοδηγήσει στην αθλητική και τεχνική διαχείριση», αποκάλυψε ο Μάρκο.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συμμετέχω στην ομάδα του Μπρούνο και του Μάρκο Μπουλάσια για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι», πρόσθεσε ο Ελένα. «Πιστεύω ότι με το κίνητρο και των δύο, θα πάμε όλοι μαζί να αναζητήσουμε τη νίκη».