Citroen Black Friday προσφορές έως τις 24 Νοεμβρίου

Πιστή και φέτος η Citroen στο θεσμό του Black Friday, διαθέτει όλα τα ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητά της σε μοναδικές έξυπνες προσφορές, μέχρι τις 24 Νοεμβρίου.

Citroen Black Friday προσφορές έως τις 24 Νοεμβρίου

Γι' αυτό επισκεφθείτε τώρα το επίσημο δίκτυο Citroen για να βγείτε κερδισμένος και να αποκτήσετε ένα καινούργιο αμάξι, για πιο άνετες, ασφαλείς και απολαυστικές διαδρομές.

Στην γκάμα της Citroen περιλαμβάνονται πολλά μοντέλα, που είναι σε θέση να καλύψουν κάθε ανάγκη και απαίτηση. Από τις διαδρομές ρουτίνας στην πόλη, έως μακρινά ταξίδια, αλλά και υπαίθριες δραστηριότητες. Στη βάση της γαλλικής φίρμας τοποθετείται το Citroen C3, ένα πολύ δημοφιλές supermini με μοναδικό σχεδιασμό, κινητήρες βενζίνης 1.2 λτ. με 83 και 110 ίππους και πετρελαίου 1.5 λτ. με 100 ίππους. Είναι ξεκούραστο στις καθημερινές μετακινήσεις, ενώ καλύπτει εύκολα τις μεταφορικές ανάγκες τεσσάρων επιβατών.

Όσοι αναζητούν περισσότερη πρακτικότητα και μεγαλύτερου χώρους για επιβάτες και αποσκευές σε ένα κόμπακτ SUV αμάξωμα με ευφάνταστη αισθητική και ξεχωριστό στιλ, τότε θα προσανατολιστούν στο Citroen C3 Aircross. Πλαισιώνεται από turbo κινητήρες βενζίνης 1.2 λτ. με 110 και 130 ίππους και πετρελαίου με 110 ίππους. Πιο πάνω τοποθετείται το μικρομεσαίο Crossover Citroen C4. Συνδυάζει την κομψότητα με την τεχνολογία, προσφέροντας μια ξεχωριστή εμπειρία οδήγησης και κυρίως την παραδοσιακή άνεση της Citroen. Προσφέρεται με μηχανικά σύνολα βενζίνης 1.2 λτ. με 100 και 130 άλογα, τον 1.500άρη ντίζελ των 130 ίππων και το αμιγώς ηλεκτρικό e-C4 των 136 ίππων. Ξεχωριστή είναι η παρουσία και του Citroen C4 X που έρχεται κόντρα στα στερεότυπα, αφού πρόκειται για ένα αυτοκίνητο που έχει υιοθετήσει στοιχεία από τρεις κατηγορίες. Το χυτό τελείωμα ενός fastback, το πίσω καπό και τη λιμουζινάτη αίσθηση ενός σεντάν και χαρακτηριστικά από Crossover.

Σε κάθε περίπτωση, όποιο από τα ετοιμοπαράδοτα μοντέλα της Citroen επιλέξετε τις ημέρες που τρέχει η προσφορά του Black Friday, θα βγείτε κερδισμένος. Γι' αυτό αρπάξτε τις μοναδικές ευκαιρίες που τρέχουν μέχρι τις 24 Νοεμβρίου!

Πηγή: autogreeknews.gr