Αποκάλυψη για το μεγαλύτερο SUV της BMW

H X7 κατασκευάζεται στις ΗΠΑ και θα έρθει στην Ευρώπη τον Μάρτιο του 2019.

Αποκάλυψη για το μεγαλύτερο SUV της BMW

Η πολυτέλεια φθάνει σε νέα επίπεδα με τη Χ7, το νέο μεγάλο SUV της BMW. Η γερμανική μάρκα έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του μοντέλου της, το οποίο θα κατασκευάζεται αποκλειστικά στο Spartanburg των ΗΠΑ. Το λανσάρισμά της στην ευρωπαϊκή αγορά έχει προγραμματιστεί για τον ερχόμενο Μάρτιο.

Η BMW X7 έχει μήκος 5,15 μέτρα, είναι δηλαδή σημαντικά μεγαλύτερη από την Χ5 (4,89 μ). Το πλάτος της (ακριβώς 2 μέτρα), το ύψος (1,8 μ) και το μεταξόνιο (3,1 μ) μεταφράζονται σε άπλετους χώρους για 7 επιβάτες. Προαιρετικά, η μεσαία σειρά μπορεί να φιλοξενεί δύο ανεξάρτητα καθίσματα, καθιστώντας την Χ7 6θέσια. Ο χώρος αποσκευών κυμαίνεται από 326 έως 2.120 lt.
Στο εμπρός μέρος κυριαρχεί η μεγάλη γρίλια, η μεγαλύτερη στην ιστορία της BMW. Στάνταρ είναι τα φώτα LED, ενώ προαιρετικά μπορούν να παραγγελθούν φώτα laser. Οι μεγάλες γυάλινες επιφάνειες καθιστούν φωτεινό το πολυτελές εσωτερικό (όπου είναι στάνταρ τα δερμάτινα καθίσματα) και βελτιώνουν την ορατότητα για οδηγό και επιβάτες.

Η γκάμα εκδόσεων περιλαμβάνει την xDrive50i (μη διαθέσιμη στην Ευρώπη) με V8 απόδοσης 462 ίππων, την xDrive40i με εξακύλινδρο 340 ίππων και δύο diesel με επίσης εξακύλινδρο μοτέρ: την xDrive30d με 265 PS και την M50d με 400 PS.

Ο εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας περιλαμβάνει κλιματισμό τεσσάρων ζωνών, πανοραμική γυάλινη οροφή, ηχοσύστημα Bowers & Wilkins, οθόνες για την ψυχαγωγία των πίσω επιβατών, ρυθμιζόμενη ανάρτηση, τεχνολογία ημι-αυτόνομης οδήγησης, ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3 ιντσών και πολλά ακόμη.

Πηγή: gocar.gr

Διαβάστε επίσης:

ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΑ DACIA DUSTER 4x2 και 4x4

ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ 8 SUV ΜΕ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΒΕΝΖΙΝΗΣ