Ράλλυ Ακρόπολις: Με υψηλές βλέψεις στην Ελλάδα η M-Sport Ford

Ο επικεφαλής της ομάδας M-Sport Ford, Ρίτσαρντ Μίλενερ, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επιστροφή μιας επίθεσης τριών αυτοκινήτων από τη βρετανική ομάδα στο Ράλλυ Ακρόπολις (7-10 Σεπτεμβρίου) αυτή την εβδομάδα.

Ράλλυ Ακρόπολις: Με υψηλές βλέψεις στην Ελλάδα η M-Sport Ford

Ο έμπειρος Έλληνας ιδιώτης Ιορδάνης Σερδερίδης επιστρέφει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ της FIA για να συμμετάσχει με τους συμπαίκτες του Oτ Τάνακ και Πιερ-Λουί Λουμπέ στον αγώνα της Λαμίας αυτή την εβδομάδα.

Ο επικεφαλής της ομάδας M-Sport Ford, Ρίτσαρντ Μίλενερ δήλωσε σχετικά: «Είναι πάντα καλό να έχουμε τρία αυτοκίνητα σε έναν αγώνα - και ειδικά σε ένα ράλλυ που μπορεί να είναι τόσο περίπλοκο όσο το Ακρόπολις. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που έχουμε και πάλι μαζί μας τον Ιορδάνη και είμαστε σίγουροι ότι θα δώσει μια πολύ καλή εικόνα του εαυτού του».

Ο Μίλενερ παραδέχθηκε ότι η ομάδα είναι ανανεωμένη και έτοιμη να ξεκινήσει ξανά μετά από ένα μήνα χωρίς γύρο WRC.

«Οι περισσότεροι από εμάς έχουν καταφέρει να πάρουν κάποια άδεια», δήλωσε ο Μίλενερ, «και αυτό είναι καλό. Οι άνθρωποι έπρεπε να γεμίσουν τις μπαταρίες τους και να προετοιμαστούν για τα τέσσερα τελευταία ράλι της χρονιάς.

Εξίσου, ήμασταν τόσο απασχολημένοι και αφοσιωμένοι όσο ποτέ άλλοτε για να επαναφέρουμε το Ford Puma μας στο πρώτο σκαλί του βάθρου και πάλι. Η σεζόν ξεκίνησε πραγματικά με τη νίκη του Οτ στη Σουηδία - είμαστε πεπεισμένοι ότι θα έρθουν κι άλλες νίκες πριν από το τέλος του έτους και άλλες πραγματικά δυνατές επιδόσεις από τον Πιερ.

Συν τοις άλλοις, έχουμε εντυπωσιαστεί πραγματικά με την ταχύτητα του Αντριάν Φουρμό στο Fiesta [Rally2] και ανυπομονούμε για έναν ακόμη θρίλερ γύρο WRC2 καθώς και για τη μάχη της γενικής στην Ελλάδα αυτή την εβδομάδα».