Τελευταίες θερινές προσφορές αυτοκινήτων

Οι λίγες εργάσιμες μέρες που έχουν μείνει έως τις 31 Αυγούστου αποτελούν μια καλή ευκαιρία για όσους ενδιαφέρονται για αγορά καινούργιου αυτοκινήτου.

Τελευταίες θερινές προσφορές αυτοκινήτων

Το καλοκαίρι λήγει ημερολογιακά και ο περισσότερος κόσμος θα επιστρέψει στην καθημερινότητά του, έχοντας στο μυαλό του ως μια γλυκιά ανάμνηση τις θερινές διακοπές. Ωστόσο, οι λίγες εργάσιμες μέρες που έχουν μείνει έως τις 31 Αυγούστου αποτελούν μια καλή ευκαιρία για όσους ενδιαφέρονται για αγορά καινούργιου αυτοκινήτου, αφού τρέχουν κάποιες σημαντικές προσφορές, τις οποίες παραθέτουμε παρακάτω.

Citroen C3 Aircross από 19.900 ευρώ

Πολύ καλή ευκαιρία αγοράς καινούργιου SUV είναι το Citroen C3 Aircross, μιας και μέχρι τις 31/08 προσφέρεται στην προνομιακή τιμή των 19.900 ευρώ . Το ποσό αυτό αφορά την αρχική έκδοση 1.2 PureTech 110 Feel Pack, η οποία χωρίς την τρέχουσα έκπτωση κοστίζει από 22.850 ευρώ, που σημαίνει ότι ο πελάτης έχει άμεσο όφελος 2.950 ευρώ. Συν του ότι συνοδεύεται με 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση. Στον εξοπλισμό του ανήκουν όλα τα σύγχρονα και απαραίτητα στοιχεία ανέσεων, ασφαλείας και συνδεσιμότητας. Το μικρό γαλλικό SUV είναι σε θέση να εξυπηρετήσει όσους δίνουν έμφαση σε χώρους και ανέσεις, συν ευελιξία στις αστικές τους μετακινήσεις, αλλά και να κάνουν ξεκούραστα ταξίδια. Παρότι κόμπακτ σε διαστάσεις (μήκος 4.160 χιλιοστά), είναι σε θέση να φιλοξενήσει και πιο ψηλούς επιβάτες, ενώ αρκετός είναι και χώρος αποσκευών των 410 λίτρων. Παράλληλα, ο 1.200άρης turbo κινητήρας των 110 ίππων και 205 Nm ροπής εμφανίζεται γεμάτος σε δύναμη, εξασφαλίζοντας σβελτάδα (0-100 χλμ./ώρα σε 10,1 δλ.) με λογικές απαιτήσεις σε βενζίνη (7,5 λτ./100 χλμ.).

Opel: Όλα τα ετοιμοπαράδοτα με έκπτωση

Λίγες μέρες έμειναν και για το καλοκαιρινό εκπτωτικό πρόγραμμα «Opel Summer Sales», όπου συμμετέχουν όλα τα ετοιμοπαράδοτα μοντέλα, δίνοντας τη δυνατότητα στους αγοραστές να αποκτήσουν το Opel της επιλογής τους σε ειδική τιμή. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει το best seller φέτος Corsa, όπως και το εντυπωσιακό Astra. Ειδικές τιμές ισχύουν και για τα SUV της Opel, όπως είναι το πρακτικό και ιδανικό για οικογένειες Crossland, το δυναμικό Mokka και η ναυαρχίδα της Opel, το Grandland. Να σημειωθεί ακόμα ότι όλα τα Opel συνοδεύονται από 5 χρόνια εγγύηση.

Volkswagen με χαμηλό επιτόκιο 3,9%

Η Volkswagen προσφέρει έως τις 31 Αυγούστου χρηματοδότηση με χαμηλό επιτόκιο μόνο 3,9%, συνοδευόμενο και με άλλες παροχές, μαζί με ελευθερία επιλογών και εναλλακτικές λύσεις, μέσω της χρηματοδότησης Auto Credit. Πρόκειται για ένα χρηματοδοτικό πρόγραμμα τύπου Balloon, για το οποίο ισχύουν: Ισόποσες χαμηλές δόσεις με σταθερό μικρό επιτόκιο • Διάρκεια χρηματοδότησης 24 ή 36 ή 48 μήνες • Ελάχιστη προκαταβολή 10% • Προστασία αποπληρωμής δανείου. Στη λήξη της χρηματοδότησης Auto Credit ο αγοραστής ενός Volkswagen μπορεί να επιστρέψει το αυτοκίνητο και αν επιθυμεί να επιλέξει ένα νέο Volkswagen. Διαφορετικά, έχει την επιλογή για επαναχρηματοδότηση της τελευταίας μεγάλης δόσης, ή εξόφληση και οριστική απόκτηση του αυτοκινήτου. Σημαντικές ακόμα παροχές αφορούν τα 3 χρόνια service την επέκταση εγγύησης και τη δωδεκάμηνη ασφάλιση.

Πηγή: autogreeknews.gr