Το δυνατό Audi SQ2 με 300 ίππους

Πρεμιέρα για το μικρό σπορ SUV στο σαλόνι του Παρισιού

Το δυνατό Audi SQ2 με 300 ίππους

Η νέα προσθήκη στην οικογένεια μοντέλων S της Audi αφορά το Q2, το μικρό SUV με τους τέσσερις κύκλους στη μάσκα. Το SQ2 εφοδιάζεται με το γνωστό 2.0 TFSI, στην έκδοση με τους 300 ίππους και τα 400 Nm ροπής. Η πρεμιέρα για το κοινό γίνεται στην έκθεση του Παρισιού και οι πρώτες παραδόσεις θα γίνουν στις αρχές του 2019.

Πέρα από την πιο δυναμική εξωτερική εμφάνιση (με τις μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα, τα σπόιλερ και τους μεγαλύτερους τροχούς 18 ή 19 ιντσών), το SQ2 εφοδιάζεται με σπορ ανάρτηση (χαμηλότερη κατά 20 mm), τετρακίνηση quattro, 7τάχυτο κιβώτιο S tronic και σούπερ επιδόσεις: 0-100 km/h σε 4,8 sec, τελική ταχύτητα 250 km/h.

Το SQ2 διατηρεί την πρακτικότητα των απλών εκδόσεων, αν συνυπολογίσουμε το μικρό του μήκος (4,21 μ). Το μεταξόνιο των 2,59 μ. προσφέρει επαρκείς χώρους για τέσσερις επιβάτες, ενώ το πορτμπαγκάζ των 355 lt. είναι επαρκές για να φιλοξενήσει τις αποσκευές τους.

Στον προαιρετικό εξοπλισμό περιλαμβάνεται ο ψηφιακός πίνακας οργάνων διαμέτρου 12,3 ιντσών, ενώ οι πιο σημαντικές πληροφορίες εμφανίζονται και στο head-up display. Το σύστημα πολυμέσων επιτρέπει τη διασύνδεση smartphone με λειτουργικό iOS ή Android, ενώ οι λάτρεις του ήχου μπορούν να επιλέξουν το σύστημα της Bang & Olufsen με ισχύ 705 Watt και 14 ηχεία.

Πηγή: gocar.gr

Διαβάστε επίσης:

ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ

ΟΔΗΓΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΟ KIA CEED