To υβριδικό Honda CR-V πριν την πρεμιέρα

Το υβριδικό SUV θα παρουσιαστεί στην επερχόμενη Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού

To υβριδικό Honda CR-V πριν την πρεμιέρα

Η Honda είχε παρουσιάσει πριν ένα χρόνο περίπου το υβριδικό CR-V στο Σαλόνι της Φρανκφούρτης, ωστόσο τότε ήταν μόνο ένα… πρωτότυπο. Σήμερα όμως η ιαπωνική εταιρεία αποκάλυψε διαδικτυακά το μοντέλο παραγωγής του υβριδικού SUV, το οποίο θα κάνει επίσημο ντεμπούτο στο Σαλόνι του Παρισιού. Αφενός δεν μας έκανε εντύπωση το λανσάρισμά του, αφετέρου το CR-V hybrid είναι αισθητικά πανομοιότυπο με τις εκδόσεις που φέρουν μόνο μοτέρ εσωτερικής καύσης.

Παράλληλα, η Honda δημοσίευσε κάποια τεχνικά στοιχεία για την ευρωπαϊκή βερσιόν του μοντέλου. Θα προσφέρεται είτε ως προσθιοκίνητο, είτε ως τετρακίνητο και η ισχύς προέρχεται από έναν 2λιτρο i-VTEC, που συνεργάζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα. Η συνδυαστική τους απόδοση είναι 184 PS και 315 Nm ροπής. Όπως ήταν αναμενόμενο το FWD είναι πιο οικονομικό μιας και χρειάζεται 5,3 lt./100 km (NEDC) και εκπέμπει 120 g/km CO2 ρύπους. Στην περίπτωση του AWD, η κατανάλωση ανεβαίνει στα 5,5 lt./100 km και 126 g/km CO2.

Η Honda θα ξεκινήσει να δέχεται παραγγελίες στην Ευρώπη για το CR-V Hybrid τον επόμενο μήνα, όταν δηλαδή ντεμπουτάρει στο Σαλόνι του Παρισιού.

Πηγή: gocar.gr

ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΟ OPEL CORSA BLACK EDITION

ΟΔΗΓΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΟ KIA CEED