Hyundai: Αποτίνει φόρο τιμής στον Κρεγκ Μπριν

Η Hyundai Motorsport θα τιμήσει την μνήμη του Κρεγκ Μπριν με ένα ειδικό χρώμα για το Ράλλυ Κροατίας (20-23 Απριλίου).

Hyundai: Αποτίνει φόρο τιμής στον Κρεγκ Μπριν

Αφιερώσεις από όλο τον κόσμο έχουν κατακλύσει τον Κρεγκ Μπριν, ο οποίος έχασε με τραγικό τρόπο την ζωή του κατά τη διάρκεια δοκιμών την περασμένη Πέμπτη. Ο Ιρλανδός ετοιμαζόταν να οδηγήσει το τρίτο αυτοκίνητο της Hyundai στον τέταρτο γύρο του WRC.

Στη μνήμη του Μπριν και με την ευλογία της οικογένειάς του και του συνοδηγού του Τζέιμς Φάλτον, τα αυτοκίνητα Hyundai i20 N Rally1 των συμπαικτών του Τιερί Νεβίλ και Εσαπέκα Λάπι θα φέρουν ένα ειδικό χρώμα στο Ζάγκρεμπ.

Η οικογένεια του WRC σε συνεργασία με την FIA αποφάσισε επίσης να αποσύρει τον αριθμό 42, τον αγωνιστικό αριθμό του Μπριν, για το υπόλοιπο της σεζόν 2023, ως περαιτέρω φόρο τιμής στη μνήμη του.

Ο επικεφαλής της ομάδας της Hyundai Motorsport, Σιρίλ Αμπιτεμπούλ, δήλωσε: "Μετά από προσεκτική εξέταση με τη συμμετοχή όλων των ενδιαφερομένων μερών, αποφασίσαμε να συμμετάσχουμε στο Ράλλυ Κροατίας. Θα το κάνουμε αυτό στη μνήμη του Κρεγκ, για να τιμήσουμε τον ίδιο, το πάθος του για το ράλι και το ανταγωνιστικό του πνεύμα.

Θα συμμετάσχουμε με δύο αυτοκίνητα και θα αποσύρουμε την τρίτη συμμετοχή ως ένδειξη σεβασμού. Και τα δύο αυτοκίνητα θα τρέξουν με ειδικό χρώμα για τον Κρεγκ, την οικογένεια, τους φίλους και τους οπαδούς του. Είναι σαφές από τη συζήτηση με όλους ότι ο καλύτερος τρόπος για να τιμήσουμε την κληρονομιά του Κρεγκήταν να μην αποσύρουμε τη συμμετοχή μας, οπότε συμμετέχουμε με γνώμονα τον χαμένο μας συμπαίκτη, φίλο και απίστευτο αγωνιστή".