Στην Ελλάδα το ανανεωμένο Fiat 500L (τιμές)

Το μικρό πολυμορφικό έρχεται με πλούσιο εξοπλισμό και ανανεωμένους κινητήρες

Στην Ελλάδα το ανανεωμένο Fiat 500L (τιμές)

Με δυνατό του σημείο τους άπλετους χώρους για επιβάτες και αποσκευές (455 lt), το 500L έπεισε πάνω από μισό εκατομμύριο οικογενειάρχες έως σήμερα. Το πολυμορφικό της Fiat αποκτά ανανεωμένη εμφάνιση, ποιοτικότερα υλικά στο εσωτερικό, πλουσιότερο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας, αλλά και κινητήρες προδιαγραφών Euro 6d-TEMP.

Το νέο 500L είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις με ξεχωριστό χαρακτήρα. Για όσους αναζητούν τη μέγιστη πρακτικότητα, χωρίς να θυσιάζουν το στυλ, οι εκδόσεις Urban αποτελούν ιδανική λύση για τις καθημερινές μετακινήσεις. Αντίστοιχα για τους λάτρεις της περιπέτειας, οι εκδόσεις City Cross προσφέρουν περισσότερες δυνατότητες κίνησης εκτός δρόμου (αυξημένη απόσταση από το έδαφος κατά 2,5 εκατ.), αλλά και ακόμα πιο δυναμική εμφάνιση.

Με έμφαση στην προσφορά πληρέστατου εξοπλισμού άνεσης και ασφάλειας σε όλες τις εκδόσεις, οι τιμές του νέου 500L ξεκινούν από τις 15.300 ευρώ για την έκδοση Urban (με τον 1.4 βενζίνης 95 ίππων) και τις 15.990 ευρώ για τη City Cross (με τον ίδιο κινητήρα). Παράλληλα όλες οι εκδόσεις του μοντέλου είναι διαθέσιμες με προνομιακό επιτόκιο 2,9% και καλύπτονται από 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Πηγή: gocar.gr

Διαβάστε επίσης:

ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΝΕΑ BMW M2 ME 370 ΙΠΠΟΥΣ

ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΟ FORD FIESTA ACTIVE 1.5 DIESEL