Η Citroen Γιαννίρης στη ΔΕΘ

Όλη η ανανεωμένη γκάμα της Citroen στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (8-16 Σεπτεμβρίου).

Η Citroen Γιαννίρης στη ΔΕΘ

Η Citroen Γιαννίρης, επίσημος διανομέας και επισκευαστής Citroen στη Δυτική Θεσσαλονίκη, θα βρίσκεται στην 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης που θα διαρκέσει από τις 8 έως τις 16 Σεπτεμβρίου του 2018.

Στο περίπτερο της έκθεση θα υπάρχουν τα εξής:

-Η νέα ειδική έκδοση Citroen C1 Urban Ride

-Το βραβευμένο Citroen C3

-Το νέο Citroen C4 Cactus

-Το Citroen C3 Aircross

Ακόμη, στο περίπτερο της Citroen Γιαννίρης θα δεσπόζουν με την επιβλητική εμφάνισή τους, το νέο C4 SpaceTourer, καθώς και το οικογενειακό C - Elysee.

Η ανανεωμένη γκάμα των μοντέλων της Citroen, με τον πολυβραβευμένο για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά “Κινητήρα της Χρονιάς”, τον Turbo PureTech κινητήρα βενζίνης των 1,2 λίτρων που φέρει πλέον 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο και τον ολοκαίνουργιο diesel κινητήρα των 1,5 BlueHDi που συνδυάζεται επίσης με 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο, θα είναι εκεί για τους φίλους της αυτοκίνησης και της προηγμένης τεχνολογίας.

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της φετινής Δ.Ε.Θ. στο περίπτερο της Citroen Γιαννίρης οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να βιώσουν τα πλεονεκτήματα του προγράμματος Citroen Advanced Comfort®, που συνδυάζοντας καινοτόμες τεχνολογίες και απαράμιλλη άνεση, ανταποκρίνονται στις υψηλότερες απαιτήσεις.

Πηγή: gocar.gr

ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΟ HONDA CIVIC 1.6 DIESEL

ΑΠΟΣΥΡΕΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΣΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ