Μέγα ευκαιρία Citroen C3 με απόσυρση!

Αυτή και αν είναι μεγάλη ευκαιρία για την απόκτηση καινούργιου και μάλιστα δημοφιλούς μικρού αυτοκινήτου, λίγες μέρες πριν το κλείσιμο του 2022. Το best seller μοντέλο της Citroen στην Ελλάδα, το C3 γίνεται τώρα ακόμα πιο ελκυστικό και συμφέρον ως αγορά, μέσω του μοναδικού προγράμματος απόσυρσης.

Μέγα ευκαιρία Citroen C3 με απόσυρση!

Η Citroen δίνει τη σημαντική δυνατότητα στους υποψήφιους πελάτες να πουλήσουν ή να αποσύρουν το παλιό τους αυτοκίνητο και να επιλέξουν ένα ολοκαίνουργιο C3, με σύντομο χρόνο παράδοσης. Κάτι που αν μη τι άλλο αποτελεί ένα ακόμα σημαντικό κίνητρο, λόγω των συνεχόμενων ανατιμήσεων και των καθυστερήσεων στις παραγωγές. Να σημειωθεί ότι το πρόγραμμα απόσυρσης ισχύει μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2022, οπότε δεν υπάρχει πολύς χρόνος για χάσιμο.

Το πολύ κομψό και με έντονη προσωπικότητα Citroen C3, δεν μοιάζει με κανένα άλλο όχημα, ενώ οι χρωματικοί συνδυασμοί του προσδίδουν ακόμα πιο μοντέρνο στιλ. Χαρακτηριστικά που αφορούν και το εσωτερικό του, όπου ο οδηγός και οι υπόλοιποι επιβάτες απολαμβάνουν τα πάρα πολύ αναπαυτικά και πλατιά καθίσματα Advanced Comfort. Τις ανέσεις ενισχύει με τη σειρά του και το ευρύχωρο «σαλόνι», όπου το σχεδόν επίπεδο πίσω κάθισμα με το πολύ πλάτος και ο αρκετός αέρας για τα πόδια, κάνουν πιο εύκολη τη φιλοξενία ενός τρίτου ατόμου. Πλήρως εκμεταλλεύσιμος είναι με τη σειρά του και ο χώρος αποσκευών με το τετραγωνισμένο σχήμα και τη χωρητικότητα των 300 λίτρων.

Η άνεση είναι κυρίαρχο χαρακτηριστικό και την οδήγηση. Οι αναρτήσεις του Citroen C3 φιλτράρουν με επιτυχία λακκούβες, μπαλώματα, σαμαράκια και οποιαδήποτε ανωμαλία του οδοστρώματος. Μαζί με τα «παχιά» καθίσματα, οι διαδρομές γίνονται πιο ξεκούραστες, κάτι που αν μη τι άλλο θα λατρέψουν οι φιλοξενούμενοί του σε κάθε διαδρομή. Ταυτόχρονα, οι αναρτήσεις του C3 εξασφαλίζουν πολύ καλή σταθερότητα, μιας και δεν αφήνουν το αυτοκίνητο να εμφανίζει τάσεις πλεύσης και να δείχνει «χαλαρό» σε πιο γρήγορους ρυθμούς.

Ο υποψήφιος πελάτης του Citroen C3 έχει στη διάθεσή του να επιλέξει μεταξύ αρκετών εκδόσεων εξοπλισμού και κινητήρων βενζίνης και πετρελαίου. Στη βάση της γκάμας τοποθετείται ο 1.2 PureTech με τους 83 ίππους και τα 118 Nm ροπής, με 0-100 χλμ./ώρα σε 12,3 δλ., τελική ταχύτητα 175 χλμ./ώρα, μεικτή κατανάλωση 5,5 λτ./100 χλμ. και εκπομπές CO2 123 γρ./χλμ. Στην αρχική έκδοση You! και τιμή από 17.000 ευρώ (χωρίς το όφελος απόσυρσης ή ανταλλαγής), ο εξοπλισμός περιλαμβάνει 6 αερόσακους, συστήματα προειδοποίησης ακούσιας αλλαγής λωρίδας και αναγνώρισης σημάτων κυκλοφορίας, οθόνη αφής 5 ιντσών, air condition, εμπρός ηλεκτρικά παράθυρα, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους και θερμαινόμενους καθρέπτες, προβολείς ομίχλης κ.λπ.

Επόμενος κινητήρας βενζίνης είναι ο turbo 1.2 PureTech με 110 ίππους και 205 Nm ροπής. Προσφέρει επιτάχυνση από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε 9,4 δλ. και μέγιστη ταχύτητα 198 χλμ./ώρα, με μέση κατανάλωση 5,4 λτ./100 χλμ. και CO2 121 γρ./χλμ. Στην πρώτη έκδοση C-Series κοστίζει από 19.300 ευρώ και επιπλέον του You! διαθέτει τα εξής: Αυτόματο κλιματισμό, σύστημα πολυμέσων με οθόνη 7 ιντσών, ηλεκτρικά αναδιπλούμενους καθρέπτες, πίσω φιμέ τζάμια, αυτόματη λειτουργία προβολέων και υαλοκαθαριστήρων, διακοσμητικά σε χρώμα Bronze, διχρωμία εξωτερικά και ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών.

Εκτός από τα μηχανικά σύνολα βενζίνης, διατίθεται και ο αποδοτικός πετρελαίου 1.5 BlueHDi. Αποδίδει 100 ίππους και πλούσια ροπή 250 Nm, το 0-100 χλμ./ώρα ολοκληρώνεται σε 10,4 δλ. και η μέγιστη ταχύτητα φτάνει τα 188 χλμ./ώρα. Οι εκπομπές CO2 είναι 118 γρ./χλμ. (μηδενικά τέλη κυκλοφορίας και ελεύθερη είσοδος στο Δακτύλιο της Αθήνας) με μέση κατανάλωση 4,5 λτ./100 χλμ. Το ντίζελ Citroen C3 κοστίζει από 20.300 ευρώ, στην αρχική έκδοση You!

Παράλληλα, το C3 πωλείται και σε άλλους συνδυασμούς εκδόσεων με τους προαναφερθέντες κινητήρες, ενώ για τις τιμές με την απόσυρση ή ανταλλαγή του παλιού σας αυτοκινήτου μπορείτε να επισκεφθείτε μια έκθεση Citroen και να πάρετε προσφορά.

autogreeknews.gr