Υβριδικά Fiat 500 και Panda: Οι αρχηγοί της πόλης!

H Fiat έχει ισχυρή παρουσία και είναι πολλά χρόνια δημοφιλής στα αυτοκίνητα πόλης, μια παράδοση που συνεχίζουν αδιάκοπα και τα νέα 500 Hybrid και Panda Hybrid.

Υβριδικά Fiat 500 και Panda: Οι αρχηγοί της πόλης!

Τώρα, η Fiat, με τα δύο αυτά best seller μοντέλα, εγκαινιάζει μια νέα φιλοσοφία που κάνει πιο απλή, πρακτική και συμφέρουσα από ποτέ τη διαμόρφωση και απόκτησή τους.

Τα νέα 500 Hybrid και Panda Hybrid, τα οποία έκαναν πραγματικά προσιτή για το ευρύ κοινό την υβριδική τεχνολογία, μπορούν να διαμορφωθούν ανάλογα τις ανάγκες του πελάτη, με μόλις τρία απλά βήματα: Επιλογή μοντέλου, επιλογή χρώματος και επιλογή πακέτου εξοπλισμού.

Αμφότερα τα Fiat ξεκινούν από μια βασική έκδοση, που είναι όμως εφοδιασμένη με όλα τα απαραίτητα στοιχεία στον εξοπλισμό, όπως σύστημα κλιματισμού, ESP, πλήρες πακέτο αερόσακων προστασίας, κ.λπ. Κατόπιν, ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει μεταξύ των τεσσάρων πακέτων εξοπλισμού Style, Tech, Comfort και Style Plus, διαμορφώνοντας γρήγορα το αυτοκίνητο που επιθυμεί.

Το σύστημα δίνει και τη δυνατότητα συνδυασμού πακέτων, όπως για παράδειγμα Tech και Comfort αυξάνοντας με αυτό τον τρόπο τις επιλογές διαμόρφωσης, διατηρώντας όμως την απλότητα της διαδικασίας. Συνολικά, η νέα φιλοσοφία κάνει απλούστερη την επιλογή για τον πελάτη, αλλά και πιο απλή την οργάνωση της παραγωγής για ακόμα υψηλότερη ποιότητα και ταχύτητα στη διαδικασία κατασκευής ενός αυτοκινήτου. Με αυτό τον τρόπο, η Fiat καινοτομεί για ακόμα μία φορά, προσφέροντας έξυπνες, ρεαλιστικές και προσιτές λύσεις μετακίνησης για όλους.

Επιπλέον των προαναφερθέντων επιλογών, τα υβριδικά μικρά Fiat προσφέρονται και στις εκδόσεις 500(RED) και Panda(RED), οι οποίες συμβάλουν στην καταπολέμηση των πανδημιών σε παγκόσμιο επίπεδο. Πρόσθετα ξεχωρίζουν για το λαμπερό τους κόκκινο χρώμα εξωτερικά, μαζί με τις κόκκινες λεπτομέρειες και επενδύσεις στο εσωτερικό.

Την κίνηση των 500 Hybrid και Panda Hybrid αναλαμβάνει ο νέος ατμοσφαιρικός 1.000άρης κινητήρας, συνδυασμένος με ένα επίσης νέο και πολύ εύχρηστο κιβώτιο 6 ταχυτήτων. Το μηχανικό αυτό σύνολο αποδίδει 70 ίππους και 92 Nm ροπής, παρέχοντας σβελτάδα στην πόλη, μαζί με χαμηλή κατανάλωση και ρύπους. Κάτι στο οποίο συμβάλλει και το ήπιο υβριδικό σύστημα 12V με την επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου. Επίσης, με εκπομπές CO2 από 105 έως 113 γρ./χλμ. απαλλάσσονται από τα τέλη κυκλοφορίας και κυκλοφορούν ελεύθερα στο Δακτύλιο της Αθήνας. Μεγάλο τους πλεονέκτημα αποτελεί η κορυφαία ευελιξία στους στενούς δρόμους και στο παρκάρισμα, λύνοντας τα χέρια όσων κινούνται καθημερινά στις μεγαλουπόλεις.

Μαζί με όλα τα παραπάνω προσθέστε και το νεανικό τους σχεδιασμό, με το καθένα να έχει το δικό του μοναδικό στιλ. Το 500 έχει λατρευτεί για τις θελκτικές του καμπύλες και τη ρετρό αισθητική του, ενώ στην Cabrio έκδοση προσφέρει μεγαλύτερη αίσθηση ελευθερίας. Το Panda είναι ένα μίνι SUV με πιο περιπετειώδη εμφάνιση, που τονίζεται από το ψηλό του αμάξωμα και τα πλαστικά προστατευτικά που το περιβάλλουν.

Ένας ακόμα λόγος που κάνει πιο ελκυστικά ως αγορά τα 500 Hybrid και Panda Hybrid είναι οι χαμηλές τιμές τους, σε συνδυασμό με τις προωθητικές ενέργειες, με όφελος για τον πελάτη έως 1.400 ευρώ. Το Panda Hybrid μπορεί να αποκτηθεί από 14.180 ευρώ και το 500 Hybrid από 15.400 ευρώ. Πρόσθετα συνοδεύονται σε κάθε περίπτωση με την 5ετή εργοστασιακή εγγύηση της Fiat, με ισχύ για έως και 200.000 χιλιόμετρα.

autogreeknews.gr