Αυτοκίνητα με δέσμευση τιμής έως την παραλαβή

Είναι πλέον γνωστό ότι οι τιμές των καινούργιων αυτοκινήτων συνεχώς αυξάνονται.

Αυτοκίνητα με δέσμευση τιμής έως την παραλαβή

Είναι πλέον γνωστό ότι οι τιμές των καινούργιων αυτοκινήτων συνεχώς αυξάνονται, ενώ αρκετοί το έχουν βιώσει, πληρώνοντας περισσότερα λεφτά από την στιγμή της παραγγελίας, έως την παραλαβή. Ωστόσο, μια εταιρεία προσφέρει τα μοντέλα της χωρίς να αλλάξει η τιμή τους, κάτι που αν μη τι άλλο σημαίνει μεγάλο όφελος για τον καταναλωτή.


Πρόκειται για τη Renault, η οποία αντιλαμβανόμενη τις ιδιαίτερες συνθήκες που επικρατούν στην αγορά του αυτοκινήτου, καινοτομεί και κάνει την απόκτηση ενός από τα αυτοκίνητά της, ακόμα πιο εύκολη. Με το πρόγραμμα «Δέσμευση Τιμής» οι πελάτες είναι σίγουροι ότι η λιανική τιμή του αυτοκινήτου που έχουν παραγγείλει σήμερα θα είναι ίδια μέχρι τη στιγμή που θα το παραλάβουν.

Το πρόγραμμα ισχύει για όλα τα Renault, βενζίνης, πετρελαίου, LPG και τα υβριδικά, ενώ αφορά περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων. Οπότε, όποιος ενδιαφέρεται, καλό είναι να το επισπεύσει. Το best seller Renault Clio, το στιλάτο SUV Renault Captur και το δυναμικό κουπέ-SUV Renault Arkana, περιμένουν το κοινό να τα οδηγήσει, στις υβριδικές και θερμικές τους εκδόσεις. Παράλληλα, το ευέλικτο αυτοκίνητο πόλης, το Renault Twingo, καθώς και μικρομεσαίο Renault Megane, συμπληρώνουν ιδανικά την ολοκληρωμένη γκάμα αυτοκινήτων της γαλλικής φίρμας, που καλύπτει κάθε ανάγκη μετακίνησης.

Ενδεικτικά, οι τιμές των μοντέλων της Renault στις αρχικές τους εκδόσεις είναι οι εξής:

  • Twingo: από 16.160 ευρώ
  • Clio: από 17.940 ευρώ
  • Captur: από 21.910 ευρώ
  • Arkana: από 28.980 ευρώ
  • Megane: από 28.400 ευρώ

Πηγή: autogreeknews.gr