Premium καινούργιο SUV από 6 ευρώ τη μέρα!

Ο σχεδιασμός του premium αυτοκινήτου αποπνέει την πολυτέλεια που θέλουν οι υποψήφιοι πελάτες του, συνδυαστικά με σπορτίφ στοιχεία.

Premium καινούργιο SUV από 6 ευρώ τη μέρα!

H λέξη premium από μόνη της λειτουργεί απαγορευτικά για μια μεγάλη μερίδα του αγοραστικού κοινού και αυτό γιατί είθισται να συνοδεύεται με υψηλές τιμές αγοράς. Ευτυχώς όμως υπάρχουν και οι εξαιρέσεις, όπως αυτή που θα σας αναλύσουμε παρακάτω και αφορά ένα πολυτελές και σπορτίφ SUV, το οποίο για τις αρετές του προσφέρεται σε λογική τιμή και με μια συμφέρουσα χρηματοδότηση.

Ο λόγος για το Audi Q2, με την τιμή του να ξεκινάει από 25.900 ευρώ στην πρώτη έκδοση Comfort 30 TFSI. Ακόμα μεγαλύτερη ευκολία για να κάνετε δικό σας το Q2, προσφέρει το τύπου Balloon χρηματοδοτικό πρόγραμμα Audi Now. Με αυτό, η μηνιαία δόση είναι μόλις 189 ευρώ (για την προαναφερθείσα τιμή), με ονομαστικό επιτόκιο 5,9%, διάρκεια χρηματοδότησης 48 μήνες και τελευταία δόση 14.337 ευρώ. Σε όλα αυτά προσθέστε επίσης 4 χρόνια service και εξάμηνη ασφάλιση. Να σημειωθεί ότι το χρηματοδοτικό πρόγραμμα Audi Now περιλαμβάνει -μεταξύ άλλων- εγγυημένη αξία επαναγοράς και δυνατότητα ανανέωσης με ένα καινούργιο αυτοκίνητο σε 3 ή 4 χρόνια.


Πέρα από τη διευκόλυνση για την απόκτηση του Q2 που παρέχει το εν λόγω χρηματοδοτικό πρόγραμμα, το Q2 Comfort 30 TFSI συνοδεύεται και με πλούσιο εξοπλισμό όπως:

  • 6 αερόσακους
  • Σύστημα αυτόνομης πέδησης
  • Προβολείς LED
  • Ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός και πίσω
  • Ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους και θερμαινόμενους καθρέπτες
  • Μηχανικά ρυθμιζόμενο κλιματισμό
  • Δερμάτινο τιμόνι 3 ακτινών και χειριστήρια
  • Σύστημα πολυμέσων MMI με οθόνη 7 ιντσών
  • Αισθητήρες παρκαρίσματος πίσω
  • Ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών

Επιπλέον, στο Audi Q2 ο σχεδιασμός του αποπνέει την πολυτέλεια που θέλουν οι υποψήφιοι πελάτες του, συνδυαστικά με σπορτίφ στοιχεία. Οι έντονες ακμές του αμαξώματος, ταιριάζουν άψογα μεταξύ τους, ενώ τα LED φωτιστικά σώματα ακόμα και από τη βασική έκδοση, δίνουν τον premium τόνο που επιβάλλεται σε ένα μοντέλο της Audi. Κερασάκι στην τούρτα, η μεγάλη οχτάγωνη μάσκα Singleframe, που αποτελεί σήμα κατατεθέν για τα αυτοκίνητα της Audi.

Στο ίδιο ποιοτικό τέμπο κινείται κι η καμπίνα του γερμανικού SUV με τα μαλακά πλαστικά στο ταμπλό και στις πόρτες, τη στιβαρή συναρμογή και το πολυτελές φινίρισμα. Τη ψυχαγωγία των επιβαινόντων φροντίζει το infotainment MMI radio plus που περιλαμβάνεται στο βασικό εξοπλισμό με οθόνη 7 ιντσών. Σε επίπεδο χώρων τώρα, 4 επιβάτες θα βολευτούν, με τους πίσω να έχουν στη διάθεσή τους αρκετό αέρα για τα πόδια και το κεφάλι. Το πορτ μπαγκάζ φτάνει τα 405 λίτρα, τα οποία με την αναδίπλωση των πίσω καθισμάτων αγγίζουν τα 1.050 λίτρα.

Την κίνηση του καλλίγραμμου αμαξώματος του Audi Q2 30 TFSI, αναλαμβάνει το αποδοτικός 3κύλινδρος turbo 1.0 TFSI. Με ισχύ 110 ίππων στις 5.500 σ.α.λ. και ροπή 200 Nm στις 2.000-3.000 σ.α.λ., το μηχανικό αυτό σύνολο επιταχύνει το βάρους 1.250 κιλών Q2 στο 0-100 χλμ./ώρα σε 11,2 δλ. και η τελική ταχύτητα φτάνει 197 χλμ./ώρα. Σύμφωνα με την Audi, η μεικτή κατανάλωση είναι 5,7 λτ./100 χλμ. και οι εκπομπές CO2 είναι 130 γρ./χλμ. (83,2 ευρώ τέλη κυκλοφορίας).

Το Audi Q2 είναι ένα οδηγοκεντρικό μοντέλο που πέρα από τις άνετες και ασφαλείς μετακινήσεις, διαθέτει κι έναν fun to drive χαρακτήρα. Ξεκούραστο, ήσυχο και ευθύβολο στα ταξίδια, μετατρέπεται σε ένα ευχάριστο SUV μόλις ξεκινήσουν οι στροφές. Η ανάρτηση κάνει πολύ καλή δουλειά, φροντίζοντας στο να διατηρεί το premium compact SUV σταθερά στην τροχιά του, δίχως να εμφανίζει ανεπιθύμητες αντιδράσεις, ακόμα και σε πιεσμένους ρυθμούς. Αν χρειαστεί να φρενάρετε έντονα, κανένα πρόβλημα, μιας και το σύστημα πέδησης διακρίνεται για τη δύναμή του, αλλά και την αντοχή στην παρατεταμένη χρήση.

Πηγή: autogreeknews.gr