Ford Puma με 239 ευρώ το μήνα δίχως άλλα έξοδα

Κάθε αυτοκίνητο συνοδεύεται με αρκετά πάγια έξοδα, ενώ δεν λείπουν και τα απρόσμενα, όπως για παράδειγμα να εμφανίσει μια βλάβη ή να τρακάρει. Όσοι δεν θέλουν να έχουν στο κεφάλι τους τέτοιες έννοιες και το μόνο που ψάχνουν είναι να πληρώνουν ένα μίσθωμα κάθε μήνα που να τα περιλαμβάνει όλα αυτά, τη λύση δίνει το leasing.

Ford Puma με 239 ευρώ το μήνα δίχως άλλα έξοδα

Η Ford μέσω του προγράμματος Ford Lease προσφέρει τώρα το δημοφιλές Puma ST-Line 1.0 EcoBoost 125 hp mHEV με 239 ευρώ* το μήνα, με προκαταβολή 4.500 ευρώ*, 20.000 χλμ. ανά έτος και διάρκεια 48 μήνες. Το μίσθωμα είναι σταθερό για όλη τη διάρκεια του προγράμματος και περιλαμβάνει τη συντήρηση του αυτοκινήτου, την ασφάλεια και οδική βοήθεια. Κοινώς, το μόνο επιπλέον κόστος που επιβαρύνει τον οδηγό του Puma, είναι το καύσιμο και τίποτε άλλο. Επιπλέον, όταν λήξει η μίσθωση, ο πελάτης επιστρέφει το Puma δίχως να έχει την ευθύνη και του ρίσκου της μεταπώλησης, ή μπορεί να επιλέξει ένα καινούργιο Ford.

Όσον αφορά το Puma ST-Line 1.0 EcoBoost 125 hp mHEV διαθέτει πλήρη στάνταρ εξοπλισμό με τα εξής: 6 αερόσακους, αυτόνομη πέδηση, υποβοήθηση διατήρησης λωρίδας, οθόνη αφής 8 ιντσών, αυτόματο κλιματισμό, αυτόματους υαλοκαθαριστήρες, όλες τις ηλεκτρικές ευκολίες, αυτόματα φώτα, αυτόματη εναλλαγή μεγάλης σκάλας, προβολείς ομίχλης, αισθητήρες παρκαρίσματος πίσω, ζάντες αλουμινίου κ.λπ.

Στα θετικά του γνωρίσματα ανήκει και ο αποδοτικός 3κύλινδρος 1.000άρης turbo κινητήρας EcoBoost των 125 ίππων και με τη ροπή των 170 Nm από τις 1.750 σ.α.λ. (200 Nm με overboost). Σε συνδυασμό με το ήπιο υβριδικό σύστημα 48Vενισχύεται το τράβηγμα από τις χαμηλές στροφές και λειτουργεί εξαιρετικά ομαλά το start/stop. Το μικρό SUV με το 6άρι χειροκίνητο κιβώτιο επιταχύνει στο 0-100 χλμ./ώρα σε 9,8 δλ. και φτάνει τα 191 χλμ./ώρα τελικής, με πραγματική μεικτή κατανάλωση (δοκιμής) 6,7 λτ./100 χλμ. και εκπομπές CO2 121 γρ./χλμ.

Το μοντέρνο και δυναμικό σχεδιαστικά Ford Puma, ξεχωρίζει και για το νεανικό του εσωτερικό με την προσεγμένη ποιότητα. Επιπλέον, είναι σε θέση να φιλοξενήσει εύκολα τέσσερις επιβάτες με τις αποσκευές τους (456 λτ. με το MegaBox). Στα σημαντικά του πλεονεκτήματα ανήκει και η οδική του συμπεριφορά, αφού είναι ευχάριστο στην οδήγηση και ιδιαίτερα σταθερό, σε οποιαδήποτε ασφάλτινη διαδρομή και να βρεθεί.

*Τιμές πλέον ΦΠΑ

Πηγή: autogreeknews.gr