H Kylie Jenner ποζάρει με τη νέα της G550 4x4 2

Μπορεί η Mercedes-Benz να έχει παρουσιάσει την ολοκαίνουργια G-Class, ωστόσο ακόμα υπάρχουν αυτοί που επιλέγουν τον προκάτοχό του και μάλιστα τον βελτιώνουν αισθητικά.

H Kylie Jenner ποζάρει με τη νέα της G550 4x4 2

Για παράδειγμα, η Kylie Jenner διάλεξε το τετρακίνητο “θηρίο” της γερμανικής μάρκας, το οποίο υπέστη έντονες αλλαγές, κυρίως εμφανισιακά.

Μια παρένθεση για όσους δεν γνωρίζουν τι εστί Kylie Jenner. Eίναι μια Αμερικανίδα τηλεπερσόνα, ηθοποιός, μοντέλο, επιχειρηματίας, συγγραφέας και η λίστα απλά δεν σταματάει. Βέβαια, αξίζει να αναφέρουμε ότι κάνει έντονη την παρουσία της μέσα στα social media και βρίσκεται μέσα στα 10 κορυφαία προφίλ με τους περισσότερους ακόλουθους στο instagram. Έγινε γνωστή από τη σειρά Keeping Up With The Kardashians και μάλιστα είναι ετεροθαλής αδερφή της Kim Kardashian.

H Jenner αγόρασε την G550 4x4 2, αλλά ήθελε να την κάνει μοναδική, γι’ αυτό και απευθύνθηκε στους ξεχωριστούς του είδους, West Coast Customs, οι οποίοι αναλαμβάνουν κυρίως την… περιποίηση των αυτοκινήτων πολλών διάσημων. Εκτός όμως από το off-road animal, δίπλα βρίσκεται παρκαρισμένη και μια Lamborghini Aventador SV Roadster, την οποία έχει μοιραστεί αρκετές φορές η 21χρονη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πηγή gocar.gr

Διαβάστε επίσης:

ΔΕΙΤΕ ΤΗ VIDEO ΔΟΚΙΜΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ FORD MUSTANG

ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΟ SUZUKI VITARA